Cereal Killer Cafe: μια πρωτότυπη ιδέα καφέ στο Λονδίνο

cereal-cafe-london
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ένα café που σερβίρει μόνο δημητριακά με γάλα και toppings άνοιξε στο Λονδίνο και δίνει μια νέα πρόταση στα καφέ της πόλης.

Οι δίδυμοι αδερφοί Alan και Gary Keery αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και άνοιξαν ένα νέο café στο Λονδίνο, το οποίο σερβίρει μόνο δημητριακά με διάφορα toppings και γάλα, προσελκύοντας όλους τους λάτρεις των δημητριακών κι όχι μόνο.

Το café αυτό είναι το πρώτο στο είδος του και άνοιξε μέσα στο Δεκέμβριο προσφέροντας 120 διαφορετικά είδη δημητριακών από όλο τον κόσμο, 20 toppings και 30 διαφορετικά είδη γάλακτος.

Οι δημιουργοί του σκέφτηκαν ότι δεν υπήρχε πουθενά ένα μέρος όπου κάποιος να μπορεί να πάει, να κάτσει και να φάει δημητριακά, γι’ αυτό και ξεκίνησαν την έρευνά τους, έψαξαν τα πάντα σχετικά με το πώς θα ήταν, από πού θα έβρισκαν τα δημητριακά τους και αν θα λειτουργούσε ως επιχείρηση και μετά από ενάμιση χρόνο άνοιξαν το Cereal Killer Cafe.

Cereal Killer Cafe facebook page

Τους τοίχους του κοσμούν πολύχρωμα κουτιά δημητριακών μαζί με κάποιους φανταστικούς serial killers με διάφορα αντικείμενα (παιχνίδια, περιοδικά κ.λπ) από τα ‘80s και τα ‘90s, καθώς οι ίδιοι θέλησαν να του δώσουν νοσταλγικό χαρακτήρα και να κάνουν τους επισκέπτες του να νιώσουν ξανά παιδιά.

Το Cereal Killer Cafe σερβίρει επίσης κοκτέιλ δημητριακών για περισσότερη γεύση και πρωτοτυπία κι απ’ ό,τι φαίνεται η πρότασή του «τραβάει» τα βλέμματα.