Wagamama και στο Μαρούσι και στην Κηφισιά

wagamama-kifisia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το αγαπημένο στέκι για σούσι, Wagamama, άνοιξε στα τέλη Δεκεμβρίου και στην Κηφισιά, για γευστικές απολαύσεις… ακόμη πιο βόρεια.

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο Μαρούσι, στο Golden Hall, και σερβίροντας πλήθος γεύσεων ασιατικής καταγωγής στους φίλους της ιαπωνικής κουζίνας, το Wagamama απέκτησε… αδερφάκι στην Κηφισιά, διπλασιάζοντας την απόλαυση στα βόρεια προάστια.

Το νέο κατάστημα άνοιξε στα τέλη του Δεκεμβρίου και στο μενού του, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή αναβάθμιση, θα βρείτε υπέροχα πιάτα από ό,τι σούσι τραβάει η ψυχή σας, μέχρι υπέροχες σαλάτες με τζίντζερ, μοσχάρι και κόλιαντρο, τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες, στήθος κοτόπουλου με σάτσα κάρι, τούρτα με σάλτσα σοκολάτα wasabi και παγωτό και πολλές άλλες λαχταριστές γεύσεις, ανάμεσα στις οποίες θα βρείτε και φρέσκους χυμούς, με τζίντζερ, μήλο, lime και πολλά άλλα.

Ειδικό μενού σερβίρεται και για παιδιά, ενώ όσοι προτιμούν να απολαύσουν τις γεύσεις του Wagamama στο σπίτι τους… ένα τηλεφώνημα αρκεί.

Πληροφορίες: Wagamama, Κασαβέτη 3, Κηφισιά, 210 8013100, https://www.facebook.com/wagamama.greece, http://www.wagamama.com.gr/