Απολαύστε φαγητό, ποτό και μουσική από τον Αμερικάνικο Νότο

street-food-tunes
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Με το Tennessee σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα κυλήσει αυτή η Τετάρτη των Street Food and Tunes στο Collage Loft.

Γνωρίστε γεύσεις από το Tennessee, πιείτε στην υγειά του Αμερικάνικου Νότου και ακούστε τις ανάλογες μουσικές στο Street Food and Tunes by deBόp, την Τετάρτη 21/1, γνωρίζοντας τη φαντασίωση κάθε food lover: το Tennessee.

Η «πολιτεία των εθελοντών», όπως είθισται να λέγεται το Tennessee, είναι ο προορισμός κάθε food lover της Αμερικής μιας και συνδυάζει πολλούς γαστρονομικούς πολιτισμούς με τη bbq κουλτούρα και τα φρέσκα λαχανικά. Όσον αφορά στο street food αρκεί απλά να πούμε πως κάπου εκεί γεννήθηκε το όλο food truck trend. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να απολαύσετε Tennessee γεύσεις παρέα με τη μουσική παράδοση του Nashville, του Memphis και του Bristol.

Ο Βασίλης Σπόρος, ο σεφ που μάγεψε με τα πιάτα του στις βραδιές της Νέας Ορλεάνης και του Μπρούκλιν, ξαναμπαίνει στην κουζίνα του χώρου όπου τα Street Food and Tunes έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, στο Collage.

Τα πιάτα της βραδιάς:
1. Jack Daniel’s glazed baby back ribs with potato mash: χοιρινά παϊδάκια με σπιτικό γλάσο Jack Daniel’s και φυσικό πουρέ πατάτας, κρεμμυδιού και πράσου (5.50€)
2. Rubbed and pulled pork shoulder in a bun with slaw and bbq sauce: χοιρινή σπάλα με κρούστα μπαχαρικών σιγοψημένη σε αφράτο brioche με coleslaw και bbq sauce (5€)
3. Chili in a bowl with cornbread and rice: μοσχαρίσιος κιμάς μαγειρεμένος με πιπεριές chili, ντομάτα και κόκκινα φασόλια. Συνοδεύεται με ψωμάκι καλαμποκιού και ρύζι. (4€)
4. Spicy n’ creamy corn soup: σούπα βελουτέ από καλαμπόκι, γάλα, κρεμμύδι και τυρί κρέμα (3.50€)

Ακόμη, στη μπάρα τα Tennessee sour (Jack Daniel’s, Amaretto & χυμός λεμονιού) και Lynchburg Lemonade (Jack Daniel’s, Southern Comfort, Triple Sec & Sprite) θα φιγουράρουν στις πρώτες επιλογές για συνοδεία του φαγητού μας, ενώ η παραγωγός του Pepper 96.6 Λιάνα Μαστάθη θα καταλάβει τα decks για να μας ταξιδέψει στον τόπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην country μουσική της Αμερικής και επηρέασε τη blues, rock n’ roll και soul μουσική κουλτούρα παγκοσμίως!

Πληροφορίες: Collage loft, Καπνικαρέας 3, 21 0323 2060, στις 21/1 από τις 19.00, https://www.facebook.com/events/1401569273472479/, http://www.debop.gr/events/street-food-and-tunes-tennessee, www.debop.gr