Κόλλιας: ψαροφαγία για εκλεκτικούς, με ιστορία χρόνων

kollias-psarofagia-gia-eklektikous-me-istoria-xronon

ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ο Τάσος Κόλλιας και η ψαροφαγία, έχουν γίνει σχεδόν συνώνυμα εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Προηγουμένως στα Ταμπούρια και εδώ και επτά μήνες στο Παλαιό Φάληρο, το εστιατόριο θαλασσινών του κ. Κόλλια, φέρνει τους «θησαυρούς» της ελληνικής θάλασσας στην Αθήνα.Ο ίδιος μίλησε στο click@Life για το μαγαζί και το μεράκι του, το φρέσκο ψάρι!

Το εστιατόριο του Τάσου Κόλλια στο Παλαιό Φάληρο ξέρει εδώ και χρόνια να φέρνει το φρέσκο ψάρι στα αθηναϊκά τραπέζια, έχοντας «χτίσει» μια ψαροκουλτούρα που μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίες, αρχικά στα Ταμπούρια και εδώ και επτά μήνες στο Παλαιό Φάληρο.

Με μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών και θαλασσινών από τις ελληνικές θάλασσες, εμπνευσμένα ορεκτικά, φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακά γλυκά και αρκετές ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια θαλασσινών της Αθήνας.

Η εμπειρία και το μεράκι του ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με το σεβασμό προς την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις συνταγές των παλιών, φέρνουν τους «θησαυρούς» της ελληνικής θάλασσας σε ένα χώρο μοντέρνο με έκδηλες θαλασσινές επιρροές και με τον κ. Κόλλια να δίνει το «παρών» στις επιλογές του κάθε πελάτη.

Με αφορμή τη μεταφορά του μαγαζιού από τα Ταμπούρια, στο Παλαιό Φάληρο, ο κ. Κόλλιας μίλησε στο click@Life για την ιστορία του και τα προϊόντα που προσφέρει.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΛΑΝΑ ΜΟΝΤΑΖ: ΒΑΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ