Το πιο ρομαντικό δείπνο του… χρόνου έρχεται στο Metropolitan

metropolitan-agiou-balentinou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν, σε ένα σούπερ-ρομαντικό γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Απολαύστε το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου από τον σεφ Ηλία Καριώτογλου, με υπέροχες γεύσεις και ζωντανή μουσική με πιάνο και τραγούδι, στο Avenue bistro&bar του Metropolitan και γευτείτε σαμπάνια Michel Roux, σορμπέ από φρούτα του πάθους και καμπάρι, χτένια Saint Jacques a la Parisienne, τερίνα φουά γκρα, ολόκληρο κοτοπουλάκι με λαχανικά εποχής και πολλά άλλα, αφήνοντας για το τέλος κέικ με μους σοκολάτας, αμυγδαλόπαστα από βατόμουρο, παγωτό βανίλια και σάλτσα από μούρα, ζώντας μια αξέχαστη γευστική και ρομαντική εμπειρία ή επιλέξτε τον ξεχωριστό γευστικό μπουφέ, ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα από τον σεφ Γιάννη Τσούνα στο Le Trocadero, με μουσική από dj να συνοδεύει κατάλληλα τη ρομαντική αυτή βραδιά.

Φέτος ζήστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πιο γευστικά από ποτέ και αν θελήσετε, συνοδεύστε το γεύμα σας με πολυτελή διανυκτέρευση.

Πληροφορίες: Πληροφορίες: Avenue, Λεωφόρος Συγγρού 385 (Ξενοδοχείο Metropolitan), Παλαιό Φάληρο, 210 9471001, κόστος: 50 ευρώ/άτομο, 190 ευρώ το πακέτο διαμονής, www.avenuebistro.gr. Le Trocadero, 210-9741000, κόστος 35 ευρώ/άτομο, 150 ευρώ το πακέτο διαμονής, http://www.chandris.gr/default-en.html