Γευστικός… Άγιος Βαλεντίνος στο Hilton

hilton
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Είτε πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο, είτε όχι, η ημέρα αυτή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να εκφράσετε την αγάπη σας. Και στο Hilton Αθηνών, η ημέρα αυτή προβλέπεται ξεχωριστή.

Πάρτε το ταίρι σας και δοκιμάστε gourmet το μενού 5 πιάτων στο Galaxy Restaurant με θέα τα φώτα της πόλης ή τον πλούσιο μπουφέ για ερωτευμένους στο Βυζαντινό, αλλά και ειδική τιμή διαμονής για μια ρομαντική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 14/2 ο μπουφές του Βυζαντινού βάζει τα καλά του κι εμπλουτίζεται με φίνες, ντελικάτες γεύσεις που… θ’ αποπλανήσουν τον ουρανίσκο σας, όπως noodles με αστακό και φρέσκο κόλιανδρο, σαλάτα νισουάζ με τόνο tataki, σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες, ριζότο με τρούφα, σολομό gravlax, φιλέτο Wellington με σος πιπεριού, ψητή σφυρίδα κ.α.

Ο μπουφές γλυκών θα σας εντυπωσιάσει: τρούφες και μακαρόν, τούρτα με σοκολάτα γκανάς, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα και συντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες! 

Αν αναζητάτε ακόμα περισσότερη επισημότητα, στο Galaxy Bar & Restaurant ο executive chef Κώστας Αθανασίου θα σερβίρει gourmet μενού 5 πιάτων με θέα τα φώτα της πόλης. Στα decks, o guest DJ Παντελής Στασινός για να συνεχίσετε ως αργά με χορό και κοκτέιλ. Κι αν αγχώνεστε για το γυρισμό... το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί να οδηγήσετε, γιατί αξίζει να επωφεληθείτε από την εορταστική τιμή διαμονής στα €109 με πρωινό.

Πληροφορίες: Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Ξενοδοχείο Hilton, Αθήνα, 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281402 (Galaxy), http://www.hiltonathens.gr/gr/dining_and_bars.html