«Γλυκά» εγκαίνια στην Κηφισιά

tourta-criollo-dionusis-alertas
ΤΡΙΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Εγκαίνια ετοιμάζει το ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά, με ένα μοναδικό opening party όλο… γλύκα.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας και το Δειπνοσοφιστήριον Catering, το οποίο θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ελληνική γαστρονομία από το 1996, γιορτάζουν τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό opening party, την Τετάρτη 25/2.

Επισφραγίζοντας την εμπνευσμένη συνεργασία τους, ο ταλαντούχος Chef Pâtissier και το υψηλών προδιαγραφών catering ένωσαν το δημιουργικό τους δυναμικό και πραγματοποίησαν το κοινό τους όραμα για έναν μοναδικό authentic patisserie προορισμό που θα μας βάλει σε… πειρασμό, αναδεικνύοντας το γλυκό σε υπέρτατη γευστική εμπειρία.

Στο Criollo θα απολαύσετε δημιουργίες από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικά ισορροπημένες γεύσεις από ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, θα μυηθείτε σε σπάνιες, φίνες ποικιλίες σοκολάτας και θα γευτείτε γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, απαράμιλλη δημιουργικότητα και καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Πληροφορίες: Criollo, Ελαιών 34, Κάτω Κηφισιά, 210 8073967, στις 25/2 στις 20.00, www.criollo.gr, [email protected]