Δυο βραδιές με αφετηρία και τέρμα τη… γεύση στο Booze:BaseGALLERY

its-all-about-cooking
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν οι πιο γευστικές ημέρες αυτής της εβδομάδας, με τις δύο απολαυστικές βραδιές στο :BaseGALLERY, όπου ο σεφ Κώστας Παπαχαραλάμπους θα μας εκπλήξει.

Νέα διάσταση στη γεύση θα δώσει ο σεφ Κώστας Παπαχαραλάμπους την Παρασκευή 6/3 και το Σάββατο 7/3 στο Booze:BaseGALLERY, όπου θα στήσει αναλώσιμα σκηνικά προκειμένου να επηρεάσει όχι μόνο την γεύση της πρώτης ύλης, αλλά και την αντίληψη του δοκιμαστή διαμέσου συνειρμικών διαδικασιών.

Στο μενού θα βρείτε… μητρικό γάλα (γάλα αρωματισμένο στους 36,6), άνοιξη backstage (σαλάτα με λαχανικά της εποχής, εσπεριδοειδή και μελάνι φυτικό και σουπιάς), τα μήλα της Εύας ΚΑΙ το φίδι (εικονικό φαγώσιμο μήλο και χέλι καπνιστό) και σοκολάτα… το ναρκωτικό (σούπα σοκολάτας, σιρόπι καραμέλας και σκόνη αλμυρού μπισκότου).

Η γεύση μπορεί να σας φτάσει σε έκσταση και κάθε γεύση είναι μια πολύπλοκη εμπειρία, όπου η μνήμη και οι αισθήσεις συνεργάζονται για να δημιουργηθεί μια καινούρια διάθεση.

Πληροφορίες: Booze :BaseGALLERY, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, 211 4053733, στις 6/3 και 7/3 από 8 έως 11μ.μ., http://www.boozecooperativa.com/