Ζήστε την απόλυτη ecstaSEA γεύσης από το Rakkan Bar και το Varoulko Seaside

rakkan-sea-food-salad
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΙΟΥ 2015

Το Rakkan Bar Restaurant ενώνει δυνάμεις με το βραβευμένο εστιατόριο Varoulko Seaside, διαμορφώνουν το μενού τους και χαρίζουν έξτρα γεύση στις Πέμπτες του Μαΐου.

Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar Restaurant –ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα– ενώνει τις δυνάμεις του με το βραβευμένο εστιατόριο Varoulko Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (Varoulko Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu, το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες θαλασσινές συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef.

Και για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στο λαχταριστό μενού.

Εστιατόριο Rakkan
Πρώτο πιάτο: Fresh Seafood Salad ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαυράκι. Δεύτερο πιάτο: King Crab Tartar βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce και avocado, mango και κανταΐφι. Κυρίως πιάτο: χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο. Επιδόρπιο: Namelaka Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε crème σοκολάτας γάλακτος με  ζελέ από passion fruit και πέρλες σοκολάτα ή Κύβος λεμονιού με sorbet lychee και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα.

Εστιατόριο Varoulko Seaside
Πρώτο πιάτο: Carpaccio λαβράκι μαριναρισμένο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δεύτερο πιάτο: ψητή σουπιά με λάδι κύμινου. Κυρίως πιάτο: χριστόψαρο με τσορίθο και ταμπουλέ κουνουπίδι. Επιδόρπιο: Namelaka Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από passion fruit και πέρλες σοκολάτα ή Κύβος λεμονιού με sorbet lychee και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα.

Πληροφορίες: Rakkan, Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 210 8087941, www.rakkanrestaurant.gr, www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant, Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο, Πειραιάς, 210 5228400, www.varoulko.gr, https://www.facebook.com/varoulkorestaurant, Πέμπτη 07/14/21/28 Μαΐου, κόστος 58,00€/ άτομο.