Γεύσεις δια χειρός Δημήτρη Δημητριάδη στο Artisanal

arrtisanal
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΙΟΥ 2015

Η κουζίνα του Artisanal Lounge and Gardens ανανεώνεται, με τον σεφ Δημήτρη Δημητριάδη να κάνει τις δικές του… θερινές προτάσεις.

To ιστορικό κτίριο της Κηφισιάς στην συμβολή των οδών Κηφισίας και Ζηρίνη, αφού μεταμορφώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 στο σύγχρονο Artisanal Lounge and Gardens, καταφέρνοντας να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και ιδιαίτερα εστιατόρια bar της πόλης, υποδέχεται από τον φετινό Μάιο το κοινό στην ειδικά διαμορφωμένο κήπο του.

Πρόκειται για ένα χώρο που περιβάλλεται από σπάνια δέντρα που χρονολογούνται από τα τέλη του 1890, τον οποίο επιμελήθηκε και ανέπτυξε εμπλουτίζοντας με περίπου εκατό λουλούδια και φυτά, ο αρχιτέκτονας τοπίου Κάρολος Χανικιάν. Ένας φιλόξενος και με ξεχωριστή αισθητική κήπος, κατάλληλος να φιλοξενήσει κάτω από την σκιά των πελώριων δένδρων του, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό.  

Η θερινή περίοδος βρίσκει ανανεωμένη και την κουζίνα του Artisanal Lounge and Gardens. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, αναλαμβάνει από τον Μάιο το μενού του εστιατορίου δίνοντας το δικό του στίγμα στις ανανεωμένες γευστικές προτάσεις.

Έμπειρος και πολυβραβευμένος σεφ, ο Δημήτρης Δημητριάδης έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, αλλά και εγχώριους Χρυσούς Σκούφους, καθώς και το «Noma», καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο επί τέσσερα έτη. Οι επιλογές του νέου chef του Artisanal, ξεχωρίζουν για τα υλικά, το «δέσιμο» τους, αλλά και τη γαλλική  μυρωδιά του τελικού αποτελέσματος.

Τέλος, στον κατάλογο των singature coctails που απέκτησε φανατικούς οπαδούς στο Artisanal, o bartender Δημήτρης Κιάκος πρόσθεσε ακόμη 10 δροσερά ποτήρια για την καλοκαιρινή περίοδο, γεμάτα από αρώματα φρέσκων φρούτων και μυρωδικών. 

Πληροφορίες: Artisanal Lounge & Gardens, Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 210 8086111, 693 614 4744, https://www.facebook.com/pages/ARTISANAL/766057460098456