Γαλανόλευκα ταξίδια οίνου στο Vein Wine Bar
Κάθε Τρίτη ταξιδεύουμε στην Ελλάδα του οίνου με γηγενείς ποικιλίες από διάφορες περιοχές της χώρας μας.
Μαύρο Μεσενικόλα, Παμίτι, μαυροκουντούρα, αυγουστιάτης, βλάχικο, κοτσιφάλι, μαυροτράγανο, μανδηλαριά, τινακτόρωγο, σκλάβα, κυδωνίτσα, κατσανό, βιδιανό, πλυτό, βηλάνα, σαββατιανό, ροδίτης, σιδερίτης, ντεμπίνα, δαφνί και πολλές άλλες ελληνικές γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, που ίσως δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ή ούτε καν ακούσει, περιμένουν να σας συστηθούν από κοντά, στο Vein Wine Bar.
Κάθε Τρίτη στο Vein Cheese & Wine bar θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην Ελλάδα, να γευτείτε και να εντρυφήσετε στις γηγενείς ποικιλίες της χώρας μας, μέσα από μυστηριώδη κρασιά που θα σας χαρίσουν νέες συγκινήσεις και θα σας ταξιδέψουν σε νέες εμπειρίες και ανακαλύψεις.
Την Τρίτη 19 Μαίου ετοιμαστείτε να γεμίσετε τα ποτήρια σας με ρομπόλα από το κτήμα Gentilini στην Κεφαλονιά και γουστολίδι από το κτήμα Γράμψα στην Ζάκυνθο.
Κάθε ποτήρι/άτομο συνοδεύεται με μπρουσκέτες και κάθε φιάλη/2 άτομα συνοδεύεται με ποικιλία τυριών αλλαντικών.
Πληροφορίες: Vein Cheese & Wine Bar, Μάρκου Μπότσαρη 3 Γλυφάδα, 2155159777, Τρίτη 19/5, https://www.facebook.com/veinvein







