Το «Μαντζάρου 3» κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει

mantzarou-3
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2015

Ένα all-day πάρτι για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» στο Κολωνάκι ετοιμάζεται το Σάββατο, γεμάτο γεύσεις και events.

Το Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» γιορτάζει τον έναν χρόνο λειτουργίας του και γι’ αυτό το Σάββατο 16/5 ο ομώνυμος πεζόδρομος στο Κολωνάκι φοράει τα γιορτινά του σε ένα all day party με happenings και μουσικές από γνωστούς djs.

Το νεοκλασικό, ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει να απολαύσετε για μία ακόμα φορά τους μυρωδάτους καφέδες, τις απαλές γεύσεις της κουζίνας τους και τα δροσερά κοκτέιλ του.

Από τις 12 το πρωί και μέχρι αργά τη νύχτα, το event θα ξεκινήσει με welcome coffee (12:00-14:00) στον αθηναϊκό πεζόδρομο ή μπαλκόνι με όμορφες λεμονιές, θα ακολουθήσει lunch time (14:00-18:00) με υπέροχες γεύσεις, ενώ οι διαχρονικές μελωδίες από τον Γιάννης Βίτσας θα «ντύσουν» μουσικά το φαγητό σας. Finger food και δροσερές σαλάτες, παγωμένο κρασί ή μπύρα φτιάχνουν το κατάλληλο σκηνικό για την μεσημεριανή... κουβεντούλα.

Με τον Dj Asimo στα decks στο μαγικό roof garden θα απολαύσετε afternoon cocktails (18:00-22:00), όπου Spiced rum, London Gin, Smoked Single Malts, Bourbon, Quadruple distilled Vodka, συμπληρώνουν το απόλυτο απογευματινό σκηνικό στην καρδιά της Αθήνας και το βράδυ ο Dj Manos Papanikolaou αναλαμβάνει τα decks για χορό και διασκέδαση.

Αρπάξτε την ευκαιρία για να ανακαλύψετε τον κρυμμένο «παράδεισο» της Μαντζάρου  με τη φινέτσα και την vintage ατμόσφαιρα της παλιάς κοσμοπολίτικης Αθήνας.

Πληροφορίες: Μαντζάρου 3, Μαντζάρου 3 Κολωνάκι, 210 3388216, στις 16/5 από τις 12, με διαθέσιμο χώρο στάθμευσης (ιδιωτικό Parking) στα 20 μέτρα με ειδικές τιμές. (Σόλωνος και Μαντζάρου), https://www.facebook.com/Mantzarou3/timeline