Dons Of Tequila

jose-quervo-diagonismos-kentriki
ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Διαγωνισμός με έπαθλο μια τεκίλα με το όνομα του νικητή και ένα ταξίδι ως το μαγευτικό Μεξικό, από την Tequila Jose Cuervo.

Η Νο.1 Tequila παγκοσμίως υλοποιεί τον «1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Dons Of Tequila» και αναζητά τον επόμενο Don που θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ο τίτλος του συνεχιστή ενός μύθου: δύναμη, τόλμη, όραμα!

Το έπαθλο συναρπαστικό για τους λάτρεις της περιπέτειας αφού ο νικητής, εκτός από αναγνώριση, θα λάβει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο Μεξικό για να θερίσει τη δική του σοδειά αγαύης και να εμφιαλώσει το δικό του Blend Tequila Jose Cuervo, με το όνομά του στην ετικέτα.

Τι χρειάζεται;

Εκτός από ικανότητες σου στη συγκομιδή αγαύης, στη γευσιγνωσία tequila και στη δημιουργία cocktail, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν αληθινό πνεύμα ενός Don.

Οι προκάτοχοι

H Jose Cuervo, μέχρι σήμερα, έχει αναγνωρίσει τρεις Dons κάτι που αποδεικνύει πόσο σημαντικός τίτλος τιμής είναι το να λέγεσαι Don. Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις; Ο Don Carlos Herrera, που το 1938 για να εντυπωσιάσει μια χορεύτρια έφτιαξε, για τα μάτια της μόνο, το πιο διάσημο cocktail του κόσμου, την Margarita. Ο Don Francisco Hajnal Alfaro, αλχημιστής και ζωντανός μύθος του αποστακτηρίου της Rojeςa και τέλος, ο Don Sixto Gorjσn που έσωσε το αποστακτήριο από λεηλασία το 1873 και χάρις σε αυτόν και τους άντρες που μάζεψε για την υπεράσπιση της πόλης, υπάρχει μέχρι σήμερα η Jose Cuervo.

Δες εδώ την ιστορία των τριών Dons Of Tequila: https://donsoftequila.com/el#don-tales.

Η διαδικασία

Μπες και δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 13 Μαΐου στο www.DonsOfTequila.com. Δημιούργησε με Jose Cuervo κάτι που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Είτε ένα νέο τρόπο σερβιρίσματος για σφηνάκι με Jose Cuervo Especial Reposado είτε το δικό σου πρωτοποριακό cocktail σφηνάκι με Jose Cuervo Especial Silver. Μετά, συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία, ονομάτισε το ποτό σου και ανεβάσε τη φωτογραφία του. Απόδειξε ότι έχεις τα “cojones” και τις ικανότητες και διεκδίκησε μια θέση στον Ελληνικό Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο!

Εκεί, θα περάσεις μία δοκιμασία αντάξια ενός Don. Θα δημιουργήσεις ξανά το νικηφόρο ποτό σου και θα χρειαστεί να αναδείξεις μία νέα εκδοχή της Margarita.

Το ταξίδι

Η τελική αναμέτρηση, του «1ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού» της Jose Cuervo, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην πόλη Tequila, στο αποστακτήριο La Rojeςa.

 Για δηλώσεις συμμετοχής

www.DonsOfTequila.com