BarOmetro: ελαφριά γεύματα και arty διάθεση σε έναν εναλλακτικό πολυχώρο

barometro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2015

Κοκτέιλ, γεύματα, πρωτότυπα σνακ, υψηλή αισθητική και καλλιτεχνική διάσταση σάς περιμένουν σε έναν χώρο που μάλλον θα σας κερδίσει από την πρώτη επίσκεψη.

Αν σας αρέσει να τρώτε σε χώρους που έχουν προσωπικότητα και σας προσφέρουν, εκτός από καλό φαγητό, και άλλα ερεθίσματα, τότε το BarOmetro μάλλον θα γίνει εύκολα το επόμενό σας στέκι.

Με τα μεγάλα του παράθυρα, το φως και τα χρώματα, τη do it yourself υψηλή αισθητική και τον άνετο –μεγάλων διαστάσεων- χώρο που αγαπά την καλή μουσική, σας δίνει μερικούς από τους λόγους να το επισκεφτείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και της νύχτας.

Σχεδιασμένο από την εικαστικό Καλλιόπη Οικονομάκου, το BarOmetro είναι ένα all day café bar που στεγάζεται σε ένα πρώην συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο πήρε τη σημερινή του μορφή με τη δημιουργικότητα των συντελεστών του ως κινητήριο δύναμη.

Μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια αποτελούν την ιδανική επιλογή για έναν εναλλακτικό τόπο εργασίας, με υψηλές ταχύτητες internet, τον καλύτερης ποιότητας καφέ (TAF) και αφέψημα, αλλά και πρωτότυπα σνακ από τον Γιάννη Κολατσό.

Ελαφριά γεύματα, διεθνή αρώματα, αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά είναι τα κύρια γευστικά χαρακτηριστικά του πολυχώρου, με σάντουιτς που συνδυάζουν φρεσκοψημένα ψωμιά με διαλεχτά τυριά, πλατώ ψητών, αλλά και house pizza, που  καθιστούν το BarOmetro τον ιδανικό προορισμό για ένα πρωινό ή brunch με αιχμή στην ποιότητα, καλωσορίζοντας και το χορτοφαγικό κοινό με τη vegan pizza του.

Κι αν αγαπάτε τις τέχνες, ακόμα καλύτερα, αφού εντός του χώρου θα βρείτε μία γκαλερί και μία δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία τέχνης και αρχιτεκτονικής. Ο Μιχάλης Παπαντωνόπουλος, υπογράφει την επιμέλεια ξεχωριστών φωτογραφικών εκθέσεων, αλλά και του section της βιβλιοθήκης, θέλοντας να προσθέσει μια arty πινελιά σε μία καθημερινή έξοδο και δίνοντας βήμα σε νέους καλλιτέχνες να εκθέσουν τη δουλειά τους.

Η μουσική και τα κοκτέιλ δεν λείπουν από το πρόγραμμά του, με διαφορετικό resident dj καθημερινά σε funk, soul, swing και rock ρυθμούς και τη μπάρα να επιμελούνται ο Νίκος Μιχαηλίδης και ο Αλέξης Μπάσιος με μία σειρά από φρέσκα κοκτέιλ που ανανεώνονται μηνιαίως, ώστε να βασίζονται σε εποχιακά φρούτα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το BarOmetro είναι μια πολύπλευρη εμπειρία που ετοιμάζεται να κερδίσει το αθηναϊκό κοινό και μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες να το καταφέρει.

Πληροφορίες: BarOmetro, Υψηλάντου 3, μετρό Άγιος Δημήτριος, 210 9733223,