Επιχείρηση επαγγελματική πίτσα στο σπίτι!

pizza-project
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Εκτός από να την απολαμβάνετε σε διάσημες πιτσαρίες και εστιατόρια ιταλικής κουζίνας, μπορείτε να τη φτιάξετε στο σπίτι σας, με τις συμβουλές του σεφ Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

Ο chef Γιώργος Χριστοδουλόπουλος του L'Atelier de patisserie, μετά από εκτεταμένη έρευνα και αμέτρητες δοκιμές, δημιούργησε το MyPizzaProject.com για να μας αποκαλύψει πως μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας εκπληκτική πίτσα επαγγελματικής ποιότητας, στο φούρνο του σπιτιού μας!

Στο MyPizzaProject.com θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτιάχνετε τέλεια πίτσα στο σπίτι, από αναλυτικές οδηγίες και δοκιμασμένες συνταγές για ζύμες και πίτσες, μέχρι λεπτομερή videos με επιλεγμένες τεχνικές για άνοιγμα ζύμης. Συν τοις άλλοις, οι συμβουλές του σεφ και οι ιδέες για τις σπιτικές σας πίτσες θα σας βοηθήσουν, ενώ Ο ΣΕΦ θα χαρεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Ανακαλύψτε λοιπόν και εσείς τα μυστικά της πίτσας και μοιραστείτε την εμπειρία με οικογένεια και φίλους, φτιάχνοντας και απολαμβάνοντας απίθανη πίτσα κατευθείαν από το φούρνο σας!

Πληροφορίες: MyPizzaProject.com