Αν απλώσεις το χέρι, (αφού αφήσεις το κοκτέιλ), πιάνεις τα άστρα

galaxy
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το Galaxy Bar & Restaurant βάζει τα καλοκαιρινά του και μας υποδέχεται στον τελευταίο όροφο του Hilton, για να μας συστήσει την εκπληκτική θέα του με τη φωτισμένη Αθήνα, αλλά και τα δροσερά, καλοκαιρινά του πιάτα.

Ο τελευταίος όροφος του Hilton κάνει εδώ και χρόνια τη διαφορά, με το Galaxy Bar & Restaurant να αποτελεί meeting point όχι μόνο για ποτό, κοκτέιλ και πάρτι, αλλά και για τις υπέροχες γεύσεις του και τα εμπνευσμένα πιάτα, τα οποία απολαμβάνει κανείς με θέα όλη την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που έχει «τρυπώσει» στη δεκάδα με τα 10 καλύτερα roof top bars του κόσμου.

Κι αν θέλετε νιώσετε και ατμόσφαιρα και γεύση καλοκαιριού, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα νέα πιάτα που έχουν προστεθεί στο μενού από τον Executive Chef Κώστας Αθανασίου, βιώνοντας την ιδανική εμπειρία για ένα καλοκαιρινό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Στο νέο μενού του Galaxy Bar & Restaurant θα βρείτε τόνο τατάκι με μους καβουριού και φρέσκα μυρωδικά, ψητό χταπόδι μαριναρισμένο σε κρασί με πουρέ φινόκιο, φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου με άγριο ρύζι, σαλάτα ρόκα με προσούτο Ευρυτανίας και μοτσαρέλα μπουράτα κ.α.

Η ποικιλία sushi είναι πλέον εμπλουτισμένη με το “Dynamic Shrimp Duo” και το “Salmon Avocado” που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε, ενώ η κάρτα των γλυκών κινείται επίσης σε τόνους καλοκαιρινούς με φλαν ροδάκινου αρωματισμένο με μαστίχα και παγωτό σύκου, σεμιφρέντο από φρούτα του πάθους σε σούπα μάνγκο και σουφλέ μαύρης σοκολάτας με βατόμουρα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

Κι αν αναζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία ενός mini BBQ στο τραπέζι σας, επιλέξτε τις προτάσεις πάνω στην πέτρα: μαστέλο Χίου ή μοσχαρίσια σκαλοπίνια γάλακτος και αστακοουρά, που μπορείτε να ψήσετε μόνοι σας πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα. Όσο για το Rib Eye steak και το μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus, θα έρθουν στο τραπέζι σας ψημένα στην εντέλεια από την έμπειρη ομάδα του chef.

Όταν τελειώσετε το γεύμα σας και νιώσετε χορτάτοι και πλήρεις, σας περιμένει και η λίστα των καλοκαιρινών κοκτέιλ, από τα οποία σας συνιστούμε να μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Andromeda Secret με ρούμι, ούζο και σιρόπι αμυγδάλου, απόλυτα καλοκαιρινό και δροσερό.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το καλοκαίρι αναμένεται άκρως δροσερό και γευστικό στην κορυφή του Hilton!

Πληροφορίες: Galaxy Bar & Restaurant, Hilton Athens, Βασ. Σοφίας 46, 210 7281407.