Tips για αυτοσυγκράτηση στο εστιατόριο, ενώ κάνετε διατροφή

etable
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το e-table.gr σας δίνει έξυπνα tips για να φάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο χωρίς τύψεις της επόμενης μέρας.

Ξέρουμε πως σας αρέσει πολύ να πηγαίνετε έξω για φαγητό με τους αγαπημένους σας ή την οικογένειά σας. Πολλές φορές, στο τέλος μιας κουραστικής μέρας επιλέγετε να ξεσκάσετε σε κάποιο εστιατόριο ή σε κάποια ταβέρνα της επιλογής σας και συνήθως, νηστικοί καθώς είστε, θέλετε να φάτε τα πάντα με το που φτάσουν στο τραπέζι σας! Μια πλούσια μακαρονάδα με κρέμα ή ένα τεράστιο burger με τραγανές, τηγανιτές πατάτες είναι αυτό που θεωρείτε ότι χρειάζεστε για να χορτάσετε; Δε θέλουμε να σας χαλάσουμε τη γευστική φαντασίωση, αλλά θα πρέπει να φανείτε δυνατοί και να αντισταθείτε σε όλα αυτά τα παχυντικά πιάτα!

Ακολουθήστε τα κόλπα που σας προτείνει το e-table.gr όταν βγαίνετε για φαγητό και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς τύψεις!

Ποτέ μη φεύγετε από το σπίτι εντελώς νηστικοί, γιατί θα θέλετε να κατασπαράξετε τα πάντα.
• Αν θέλετε οπωσδήποτε να φάτε ζυμαρικά, δοκιμάστε pasta με φρέσκια ντομάτα ή άλλα λαχανικά και προσθέστε το τυρί με μέτρο!
• Αντί για πρώτο πιάτο ή κάποιο ορεκτικό, προτιμήστε μια μικρή σαλάτα ή λαχανικά στη σχάρα.
Μην παραγγέλνετε πολλά πιάτα για τη μέση του τραπεζιού, γιατί σίγουρα θα φάτε περισσότερο απ' ό,τι πραγματικά χρειάζεστε.
• Προτιμήστε λευκό κρέας αντί για κόκκινο.
• Ότι κι αν παραγγείλετε, που να περιέχει σάλτσα ή dressing, ζητήστε το χωριστά!
Απομακρυνθείτε από το ψωμί, ειδικά όταν είναι λευκό. Είναι το πρώτο που έρχεται στο τραπέζι και το πρώτο που τελειώνει.
Kάνετε πάντα κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε να γευματίσετε. Ο χρόνος αναμονής που περιμένουμε πριν κάτσουμε στο τραπέζι μας, ενώ περνούν από μπροστά μας ένα σωρό πιάτα σίγουρα θα δημιουργήσει μεγάλη λιγούρα για τα πάντα!

Όλα είναι θέμα στρατηγικής, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, φροντίζοντας τον εαυτό σας και τη γραμμή σας.