Ο «Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» Συντάγματος…προσέχει την εμφάνισή του

tzitzikas-mermigkas-suntagma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Η επιστροφή από τις διακοπές μάς επιφυλάσσει μια έκπληξη, αφού ο «Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» του Συντάγματος μας υποδέχεται ανανεωμένος και με εμφάνιση άκρως «παιχνιδιάρικη».

Ο Μέρμηγκας δείχνει να επικράτησε έναντι του Τζίτζικα, και στον «Τζίτζικα και Μέρμηγκα» του Συντάγματος έπεσε…δουλειά αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να φυσήξει αέρας ανανέωσης στο φημισμένο κεντρικό εστιατόριο.

Με πολύχρωμα κόκκινα, μπλε και κίτρινα τραπέζια, παιχνίδια με τους χρωματικούς συνδυασμούς, πάγκο με πολύχρωμα stools και μια φιλοσοφία με πρωταγωνιστή τα χρώματα, ο «Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γκρίζο φθινόπωρο και τον ακόμα πιο σκοτεινό χειμώνα, με αισιοδοξία.

Όσο, όμως, κι αν έδωσε έμφαση στην εμφάνιση, ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» δεν άφησε σε δεύτερη μοίρα το μενού του και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τα πιάτα του και να επιμένει σε γεύσεις που αναδύουν αρώματα καλοκαιριού, όπως το πιάτο με τους κολοκυθοανθούς με γιαούρτι, που καταφτάνει ως πρόταση από το εστιατόριο του Χαλανδρίου. Φυσικά δε λείπει το κριθαρότο θαλασσινών με φρέσκα μύδια, καλαμάρι και γαρίδες, το μιλφέιγ λαχανικών με τυρί μαστέλο Χίου με ψητά λαχανικά και σάλτσα βασιλικού και πλήθος κυρίως πιάτων και μεζέδων που υπόσχονται να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι μπαίνουμε δυναμικά στο φθινόπωρο κι ότι όπου να ‘ναι θα ξεστομίσουμε την καθιερωμένη ευχή «Καλό χειμώνα».

Πληροφορίες: Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας, Μητροπόλεως 12-14 Σύνταγμα, 210 3247607, http://www.tzitzikasmermigkas.gr/