Το βοδινό κρέας Angus πρωταγωνιστεί στο Panorama Restaurant & Pool Bar

angus-athens-ledra
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Πιάτα με υψηλής ποιότητας βοδινό κρέας Angus σάς περιμένουν στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Athens Ledra, όπου το μενού του Panorama Restaurant & Pool Bar εγκαινιάζει νέες αφίξεις.

Αν η υψηλής ποιότητας γαστρονομία και οι ευφάνταστες γεύσεις αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για να διαλέξετε ένα εστιατόριο, τότε στο Panorama Restaurant & Pool Bar στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Athens Ledra θα βρείτε το μέρος που θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα για γεύμα ή δείπνο στην καρδιά της πόλης.

Με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και το Σαρωνικό κόλπο, κάτω από τον Αττικό ουρανό, το Panorama Restaurant & Pool Bar σάς προσφέρει λαχταριστές γεύσεις, ενώ προσθέτει και νέα πιάτα με βάση το βοδινό κρέας Angus στο μενού του.

GEORGE FAKAROS™ "UNIQUE IMAGIN

Αν το κρέας δεν λείπει ποτέ από τα πιάτα σας, ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστας Νάνος, σας προτείνει μια σειρά από ζουμερές επιλογές, ιδανικές για τους λάτρεις του κρέατος και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Angus Beef Burger 290 γρ., Angus Rump Steak και Ribeye 350 γρ., Angus Sirloin 350γρ. και Angus Fillet Steak 250γρ., όλα άψογα προετοιμασμένα και μαγειρεμένα. Μαριναρισμένο κρέας σε σάλτσα Chimichurri και σως Demi-Glace, συνοδεία ψητών λαχανικών και πατάτες ετοιμάζονται να μετατρέψουν το γεύμα ή το δείπνο σας σε μια γαστρονομική εμπειρία, ενώ οι νέες γευστικές προτάσεις συνοδεύονται άψογα με ευφάνταστα κοκτέιλ από το μπαρ του εστιατορίου ή με επιλογές ετικετών από τον κατάλογο κρασιών του εστιατορίου.

Χαλαρώστε στους ευρύχωρους και άνετους καναπέδες του, στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, στα μεγάλα τραπέζια, απολαύστε τη χαλαρωτική μουσική του DJ κατά τη διάρκεια του δείπνου και ανακαλύψτε το ιδανικό σκηνικό συνάντησης στο κέντρο της πόλης, για να περάσετε μια όμορφη και γευστική βραδιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πληροφορίες:  Panorama Restaurant & Pool Bar, Athens Ledra Hotel, Συγγρού 115, Αθήνα, 210 930 0000, www.athensledrahotel.com