Τα πάντα για τα αποστάγματα σε ένα σεμινάριο

genius-gastronomy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα "The High Art & Science of Spirits Course” με αντικείμενο τα αποστάγματα ετοιμάζει η Genius in Gastronomy μέσα στον Οκτώβριο.

Υπέροχα και σπάνια αποστάγματα και όλα όσα θέλει να μάθει κάποιος για το πολύπλευρο αυτό αντικείμενο ετοιμάζονται για τον Οκτώβριο από τη Genius in Gastronomy, η οποία επιδιώκει ένα αναβαθμισμένο και πλήρες πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης, καθώς και του F&B management, ενώ πέρα από τη θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται και γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις 4 πρώτες Παρασκευές του μήνα (2/10, 9/10, 16/10, 23/10), ώρες 13.00- 18.00, σε σύνολο 20 ωρών, ενώ η θεματολογία του περιλαμβάνει: Εισαγωγή και Βασικές αρχές της Απόσταξης, Vodka, Gin, Tequila, Whisky Σκωτία, Whisky υπόλοιπες χώρες, Ρούμι, Απόσταγμα σταφυλιού, Grappa κ.ά., Brandy, Cognac, Armagnac, Calvados, Liqueur, Crème, Bitters και λοιπά ποτά.

Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, www.geniusingastronomy.gr, κρατήσεις στα 2121006520 (13.00-20.00), 6947709991 (13.00-20.00) και στα email: [email protected], [email protected], κόστος συμμετοχής: 400,00 €/άτομο.