Metropolis Sandwich: το σάντουιτς σε πρώτο ρόλο

metropolis-sandwich
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Εδώ και 7 μήνες που έχει ανοίξει, έχει αναστατώσει κάθε λάτρη των σάντουιτς, προσφέροντας πλήθος επιλογών. Πλέον επανέρχεται με νέες προτάσεις και δεδομένα, πιο γευστικά από ποτέ, δικαιολογώντας την ονομασία του ως "Μητρόπολη των Σάντουιτς" και μετατρέποντας αυτό το γευστικό σνακ σε λαχταριστό γεύμα.

Ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σας, όποια ώρα της ημέρας, το Metropolis Sandwich είναι εκεί για να σας δώσει γευστικές λύσεις και μάλιστα ανανεωμένες, αφού το μενού του έχει εμπλουτιστεί με καινούργιες λαχταριστές προτάσεις.

Θέλετε ένα χορταστικό πρωινό; Από τις 7.30 π.μ σερβίρεται πλούσιο πρωινό που περιλαμβάνει φρέσκους χυμούς από φρούτα εποχής, χειροποίητα μπριοσάκια με ελληνικά τυριά, αλλαντικά, σολομό, μπάρες δημητριακών, μία από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ στην αγορά, αλλά και το best seller σπιτικό κέικ με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Μήπως σας έπιασε ξαφνική πείνα; Ρίξτε μια ματιά στον ανανεωμένο κατάλογό του, με την προσθήκη του Ceasar’s Sandwich με iceberg, αυθεντική ceasar σως και παρμεζάνα, το σάντουιτς με ψαρονέφρι, καραμελωμένα κρεμμύδια και γραβιέρα πάνω σε ζυμωτό ψωμί, αλλά και τσιαπάτα με μοσχάρι γεμιστό και καπνιστό τυρί Μετσόβου. Εκτός από τις έτοιμες προτάσεις του μενού, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σάντουιτς με ένα από τα 15 διαφορετικά είδη ψωμιού που υπάρχουν, ενώ για ένα πιο ελαφρύ lunch σαλάτες με ρόκα, σολομό και σπανάκι διατίθενται από νωρίς το μεσημέρι.

Οι τιμές των σάντουιτς κυμαίνονται από 3 έως 6 ευρώ ανάλογα με την επιλογή, ανάμεσα σε πληθώρα υλικών για όλα τα γούστα, ενώ κάτι που χαρακτηρίζει τη… Μητρόπολη των Σάντουιτς είναι ότι όλα τα πιάτα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας.

Κι αν νιώσετε επιθυμία για λίγο κρασί, από τις 6 το απόγευμα σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κρασιά από μικρούς παραγωγούς, συνοδεία τυριών και αλλαντικών από όλη την Ελλάδα.

Το Metropolis Sandwich δείχνει να ξέρει το μυστικό για να κρατήσει όλη την ημέρα μας γευστική και λαχταριστή.

Πληροφορίες: Metropolis Sandwich, Βουλής 9-11, Σύνταγμα, 210 3222122, ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 7.30-21.00, Κυριακή κλειστά, www.metropolissandwich.gr