Στεριά και θάλασσα: το μεζεδοπωλείο που θα σας κάνει να… στεριώσετε

steria-kai-thalassa
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Εκλεκτή κουζίνα, φιλική εξυπηρέτηση, καλές τιμές και ένα καλαίσθητο, ήσυχο περιβάλλον αρκούν για να μετατρέψουν το γεύμα σας στο τέλειο δείπνο.

Αν ο δρόμος στην επόμενη έξοδό σας για μεζέδες σας βγάλει προς τα βόρεια της Αθήνας, φροντίστε να περάσετε μια βόλτα από τη Λυκόβρυση και να αναζητήσετε το «Στεριά & Θάλασσα».

Σε ένα χώρο πρόσφατα ανακαινισμένο, που συνδυάζει αρμονικά εικόνες στεριάς και θάλασσας με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες και ευελπιστεί να σας αγκαλιάσει ζεστά τα χειμωνιάτικα βράδια, αλλά και να σας δροσίσει τα καυτά καλοκαίρια, το γουστόζικο αυτό μεζεδοπωλείο προσφέρει εκλεκτή ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της.

Στον κατάλογό του θα βρείτε παραδοσιακούς μεζέδες, σαλάτες, κρύα, αλλά και ζεστά ορεκτικά, κυρίως πιάτα, θαλασσινές γεύσεις, επιδόρπια και εκλεκτά κρασιά, δημιουργίες φτιαγμένες με φρέσκα υλικά και ένα πάντα χαμογελαστό προσωπικό να σας τις προσφέρει.

Μοναδικές σαλάτες με εξωτικό άρωμα, αλλά και κλασσικές, υπέροχα ορεκτικά φτιαγμένα με υλικά Π.Ο.Π. ,αλλά και καλομαγειρεμένα πιάτα με κρέας ή θαλασσινά, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε, παρέχοντας σας μια αίσθηση πολυτέλειας σε απόλυτα προσγειωμένες τιμές. Συγκεκριμένα, στο νέο του μενού σε μεζεδάκια, θα βρείτε από σουτζουκάκια σμυρνέικα μέχρι μπριζολάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια και από σοφρίτο μέχρι ριζότο, με ποικιλία 2 ατόμων στα 18 ευρώ και πλήρες μενού (με επιλογή σαλάτας, ορεκτικού, κυρίως πιάτου, ποτού και επιδορπίου) για 1 άτομο στα 14 ευρώ.

Στα απολαυστικά γεύματα με 14 ευρώ το άτομο, μάλιστα έχετε 2 επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε: 1) μία δροσερή φρεσκοκομμένη σαλάτα από τις δέκα υπέροχες σαλάτες μαζί φρεσκοζυμωμένο ψωμί δικής τους παρασκευής, σπιτικές τραγανές φλογέρες με ανθότυρο και δυόσμο, καθώς και αρωματικούς κολοκυθοκεφτέδες, δύο κυρίως πιάτα με λαχταριστό χοιρινό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, μισό λίτρο κρασί και ονειρικό επιδόρπιο για δύο άτομα ή 2) μία δροσερή φρεσκοκομμένη σαλάτα από τις δέκα υπέροχες σαλάτες μαζί με φρεσκοζυμωμένο ψωμί, πλούσια γαριδομακαρονάδα «Στεριά & Θάλασσα» για δύο άτομα ή το εξωτικό ριζότο θαλασσινών «Στεριά & Θαλασσα» για δύο άτομα, μισό λίτρο κρασί και απολαυστικό επιδόρπιο για δύο άτομα (μόνο με 14 ευρώ το άτομο ή 28 ευρώ για δύο άτομα).

Με τέτοια πιάτα, σε αυτές τις τιμές και σε ένα τόσο προσεγμένο περιβάλλον, το «Στεριά και Θάλασσα» μάλλον θα σας κάνει να ρίξετε… άγκυρα και να πιάσετε το πιο γευστικό λιμάνι,

Πληροφορίες: Στεριά και Θάλασσα, Λαμπράκη Γρηγορίου 9, Λυκόβρυση, 2102850460, 6936642079, 14-18 ευρώ, www.steriakaithalassa.gr, www.facebook.com/steriakaithalassa