Greece and Grapes: φέρνει το καλύτερο κρασί στο ποτήρι σας

kokkino-krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Απολαύστε το αγαπημένο σας κρασί στη ζεστασιά του καναπέ σας, αφού το παραγγείλετε από την ενημερωμένη και πλούσια ηλεκτρονική κάβα Greece and Grapes, χωρίς να κάνετε βήμα.

Έχετε όρεξη για λίγο Aσύρτικο; Σας γεννήθηκε έντονη επιθυμία για Mοσχοφίλερο; Θα δίνατε τα πάντα να βρισκόταν λίγο Αγιωργίτικο στην κάβα σας; Παραγγείλτε το χωρίς να χρειαστεί να βγείτε καν από το σπίτι, μέσω της ηλεκτρονικής κάβας Greece and Grapes.

Πρόκειται για μια προσπάθεια από μία ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του που έχουν πραγματοποιήσει αλματώδη πρόοδο στην οινοποίηση τα τελευταία χρόνια. Με πίστη στο ελληνικό κρασί, αλλά και τα αποστάγματα που έχουν πλέον τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν στη διεθνή οινική κοινότητα και να αφήσουν το δικό τους στίγμα ως κορυφαία προϊόντα, το Greece and Grapes σας παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία και σας δίνει την ευκαιρία να έχετε το κρασί που επιθυμείτε στο ποτήρι σας σύντομα και σε προσφορές που εκπλήσσουν.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Greece and Grapes, παρά τους μικρούς κατά βάση κλήρους της χώρας, οι εξαίρετοι παραγωγοί έχουν αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις τοπικές, αλλά και τις διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών, τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης προκειμένου να δημιουργήσουν άριστα προϊόντα. Έτσι σήμερα το Ασύρτικο από τη Σαντορίνη, το Αγιωργίτικο από τη Νεμέα, το Ξινόμαυρο από τη Νάουσα, το Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία και ποικιλίες από πολλές άλλες περιοχές έχουν αναγνωριστεί στο διεθνές οινικό στερέωμα.

Το Greece and Grapes είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργηθούν κοινότητες που θα αγαπήσουν το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και όλο και περισσότερος κόσμος να πίνει το κρασί που αγαπάει, βρίσκοντάς το σε καλές τιμές και εύκολα. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε τόσο μπίρες, όσο και αποστάγματα, αλλά και διάφορες κατηγορίες με ενδιαφέροντα δώρα, από καλάθια με κρασί, μέχρι καλλυντικά με σταφύλι.

Αξιοποιήστε την έκπτωση -35% σε όλα τα προϊόντα που ισχύει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου ή εξάντλησης των αποθεμάτων και πιείτε στην υγειά σας!

Πληροφορίες: http://www.greeceandgrapes.com/, 213 025 2215.