To Κitchen Bar το «γυρνάει» στη μουσική

to-kitchen-bar-to-gurnaei-sti-mousiki

ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Το Kitchen Βar στο Χαλάνδρι ανοίγει τον ανανεωμένο του χειμωνιάτικο πολυχώρο Upstairs και ετοιμάζει, παράλληλα με τα γευστικά του μενού, δυνατά μουσικά events.

Κάθε Πέμπτη, μερικοί από τους πιο hot Έλληνες αλλά και ξένους djs της ηλεκτρονικής μουσικής θα παρελάσουν από τη διάθεση του Master & Shoo Chef. Με νέο ιδιαίτερο στυλ, στο κέντρο των βορείων προαστίων, ενα κλασικό στέκι μετατρέπεται κάθε Πέμπτη, σε έναν private dance floor χώρο για όλους εσάς που λατρεύετε την ηλεκτρονική μουσική σκηνή από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη.

O Nίκος Μίχας κι ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφουν στη γειτονιά τους και καλούν όλους τους φίλους τους κάθε Παρασκευή στο ανανεωμένο upstairs live stage του Kitchen Bar στο Χαλάνδρι.

Οι Medley παρέα με τους C:real υποδέχονται το κοινό κάθε Σάββατο. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα οι C:real γυρνάνε σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά, ενώ η μπάντα που σηκώνει τη πόλη στον αέρα, οι Medley, υπόσχονται και φέτος βραδιές γεμάτες τραγούδι, χορό, ασταμάτητους ρυθμούς και ενέργεια.

Ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής θα εμφανίζονται live κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 3 μ.μ., συνεχίζοντας τις κοινές εμφανίσεις που ξεκίνησαν πέρυσι. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκτός από κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ποπ και ροκ επιτυχίες διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου.

Αλλά και οι Τετάρτες στο Kitchen Bar δεν θα είναι πια ίδιες με τα So What parties. Κάθε Τετάρτη, ο Ominus μαζί με τον Dj A-FLEX ανεβαίνουν στα βόρεια και κάνουν… party με R’n’B και house μουσικές επιλογές.

Πληροφορίες: Κitchen bar Χαλανδρίου, Κ. Βάρναλη 6, Χαλάνδρι, 210 6892015, www.kitchenbar.com.gr .