Τι γεύση έχει η εθνική επέτειoς;

ti-geusi-exei-i-ethniki-epeteios-ethniki-epeteios

ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Το εστιατόριο της γκαλερί Breeder γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου με ένα ειδικό μενού. Και μην ξεχάσετε τη σημαία σας…

Το εστιατόριο Breeder Feeder τιμά την εθνική γιορτή των Ελλήνων με ένα ιδιαίτερο μενού που ετοίμασαν μόνο για εκείνη την ημέρα, οι σεφ Marco Rossi και Inigo Ocharan.

Το μενού περιλαμβάνει ψαρόσουπα με άνηθο και Corb Ceviche με αβοκάντο, Μπιφτέκι από αρνίσιο κιμά με λιωμένο κατσικίσιο τυρί και ζελέ δυόσμου, πατάτες, σαλάτα ρόκα με παντζάρια, Confit λεμονιού και μαγιονέζα με σκόρδο, ενώ για το τέλος θα προσφέρεται μους σοκολάτας. Το μενού κοστίζει 30 ευρώ το άτομο.

Οι σεφ που επιμελούνται το μενού είναι ο Βάσκος Inigo Ocharan και ο Ελληνο-Ιταλός Marko Rossi. Και οι δύο είναι απόφοιτοι του DCT International Hotel Βusiness Management School της Ελβετίας και μένουν μόνιμα πια στην Αθήνα, αφού εργάστηκαν σε πολλά εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Βασίζουν το μενού τους στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών τους και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια.

Πληροφορίες: Breeder Feeder, Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527, www.thebreederfeeder.blogspot.com .