Meat house με εξαιρετικές οινικές προτάσεις

meat-house-me-eksairetikes-oinikes-protaseis

ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Ξεκινά και φέτος η πρωτοβουλία της οινικής εταιρείας Tsantali «WineNot?» με δύο ιδιαίτερες προτάσεις για τον Νοέμβριο.

Η πρωτοβουλία «WINEnot?» από τηv TSANTALI επιστρέφει με έξυπνες προτάσεις εξόδου στην πόλη, σε προνομιακές τιμές που συμπεριλαμβάνουν διακεκριμένες ετικέτες της γνωστής ελληνικής οινοποιίας.

Η ατζέντα του Νοεμβρίου, περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές επιλογές που καλύπτουν νέες τάσεις, αλλά και κλασικές αξίες. Ο μήνας ξεκινάει με το δημοφιλές meat house Asador στην Αγία Παρασκευή, (1-3 Νοεμβρίου). Ο chef Χρήστος Παπαγεωργίου προτείνει ένα μενού ενδεικτικό της φιλοσοφίας του Αsador με σπέσιαλ πιάτα να ξεχωρίζουν. Οι εξαιρετικοί ερυθροί οίνοι Kanenas και Ραψάνη Reserve, αλλά και ο Kanenas Ροζέ θα συνοδεύουν την πρώτη αυτή γευστική πρόταση.

Η λέξη Asador έρχεται από τη Λατινική Αμερική και σημαίνει bbq. Στην πραγματικότητα όμως, asador είναι ο τρόπος ψησίματος και οι τεχνικές που αναπτύσσονται γύρω από το ψήσιμο του κρέατος. Το μενού περιλαμβάνει Πιτάκια με ξυνομυζήθρα με μέλι θυμαριού, Πράσινη σαλάτα με ρόδι & μανιτάρια, Χοιρινό λαιμό με πέστο κουμ-κουάτ και Μιλφέιγ σοκολάτας. Η τιμή είναι 18€ / άτομο.

Στα μέσα του Νοεμβρίου (15-17), το WINEnot? θα βρίσκεται στο Premier Restaurant & Lounge Bar, στον δέκατο όροφο του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental, όπου ο Chef Jean-Charles Metayer και η ομάδα του θα προτείνουν ένα ιδιαίτερο gourmet menu σε μια μοναδική γευστική εμπειρία σε συνδυασμό με τους οίνους Kanenas.

Πληροφορίες: Asador, Τρίτη 1 -Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, Ελπίδος 2Α Αγ.Παρασκευή , 213 0049626, 18€ / άτομο.