Vein Wine Bar & Bistro: το brunch που μας πάει στα νότια

brunch-vein
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Κάθε μέρα 11-6 το Vein Wine Bar & Bistro σερβίρει το δικό του brunch, ικανό να μας κάνει να το… σκάσουμε από τη δουλειά.

Στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Vein Wine Bar & Bistro το brunch μετατρέπεται σε καθημερινή υπόθεση, όπου 11-6 σερβίρονται υπέροχες γεύσεις και specialty καφές της Taf.

Στο μενού του θα βρείτε από χωριάτικο ψωμί με βούτυρο κολοκυθόσπορου, χαρουπόμελο και βιολογικό ταχίνι, granola με γάλα ρυζιού ή γιαούρτι χωρίς λακτόζη, φρέσκα φρούτα με σπόρους chia, french toasts, pancakes και τα μοναδικά δικά τους cruffins, αυγά ποσέ, scrambled και ομελέτες, open sandwiches, μέχρι βελουτέ σούπες ημέρας, noodles με ρίζα Konjac, burger, νιόκι με κρέμα παρμεζάνας, σολομό με πουρέ από καλαμπόκι και την δική τους αποδομημένη σπανακόπιτα.

Κι αν θέλετε να πιείτε κάτι δροσιστικό, σας περιμένουν φρέσκοι χυμοί, smoothies και ιδιαίτερα χαρμάνια για τσάι με βότανα και αποξηραμένα φρούτα, κρασί, μπύρες, κοκτέιλ και πολλά άλλα.

Στο Vein Wine Bar & Bistro, το brunch κερδίζει τις εντυπώσεις και κάνει όσους δεν μπορούν να το απολαύσουν τις καθημερινές, να αδημονούν για τις Κυριακές.

Πληροφορίες: Vein Wine Bar & Bistro, Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα, 2155159777, καθημερινά 11-6, Κυριακές 12-6, www.veinbar.gr, https://www.facebook.com/veinvein