Η σαμπάνια γιορτάζει κι εμείς γιορτάζουμε μαζί της

sampania
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Κι όμως, έχει και η σαμπάνια την ημέρα της, η οποία ετοιμάζεται να γιορταστεί με εμπνευσμένα κοκτέιλ σαμπάνιας Cattier στο Su Casa.

Αποτελεί ένα από τα πιο «στυλάτα» κρασιά του κόσμου, έχει γαλλική καταγωγή και οι φυσαλίδες της είναι αυτές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Κι επειδή είναι τόσο γευστική και απολαυστική, δεν θα μπορούσε να μην έχει κι αυτή τη δική της ημέρα (23 Οκτωβρίου). Γι’ αυτό και από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, όσοι επισκεφτούν το Su Casa θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εμπνευσμένα cocktails με σαμπάνια Cattier σε πολύ προσιτές τιμές.

Σε μια ιδανική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα δοκιμάστε ένα από τα exclusive cocktails πριν ή μετά το γεύμα σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τη μεσογειακή κουζίνα του Su Casa με τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες μιας σαμπάνιας Cattier. Δοκιμάστε σαλάτα με σολομό με μια Cattier Brut Quartz, συνεχίστε με ριζότο θαλασσινών και μια Cattier Brut Saphir και ολοκληρώστε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με ένα τέλεια ψημένο χοιρινό steak και μια Cattier Brut Blanc de Noirs.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα κοκτέιλ που σας περιμένουν:

Mimosa: Φρέσκος χυμός πορτοκάλι με Champagne Cattier Brut Icone για το τέλειο brunch, το Afternoon Frink και ένα unique appetizer.

Kir Royale: Crème de Cassis με Champagne Cattier Brut, γιατί το κλασσικό είναι πάντα της μόδας.

The Cattier: Champagne Cattier με αψέντι που θα σας ταξιδέψει.

Spritz Royale: Champagne Cattier συνδυασμένη μοναδικά με Italian Aperitif, γιατί το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα!

Μάθετε περισσότερα για τη σαμπάνια εδώ έτσι ώστε να τη γνωρίζετε καλά πριν γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους των νοτίων προαστίων.

Πληροφορίες: Su Casa, Πλατεία Νυμφών, Γλυφάδα, 210 8985554, από 22 μέχρι 25/10, www.cattier.gr, www.cattier.com