Γευσιγνωσία κρασιών σε... δόσεις
H εταιρεία Genius in Gastronomy που διοργανώνει σεμινάρια σχετικά με το κρασί, συνεργάζεται με το bar restaurant «Pere Ubu» στη Γλυφάδα και μαζί ετοιμάζουν μια σειρά από συναντήσεις γευσιγνωσίας κρασιών.
Για τον μήνα Νοέμβριο έχουν ετοιμάσει τρεις θεματικές ενότητες με δοκιμές οκτώ ετικετών ανά βραδιά. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα γίνει γευσιγνωσία σε 8 κρασιά και επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε όποια απορία σας σχετικά με το κρασί.
Οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής είναι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου με θέμα τα ελληνικά λευκά κρασιά, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου με θέμα τα ελληνικά ερυθρά κρασιά και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου με θέμα τα αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο και τις σαμπάνιες.
Οι συναντήσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ. και κοστίζουν 35 ευρώ το άτομο (με προηγούμενη κράτηση) ή 40 ευρώ το άτομο (χωρίς κράτηση).
Μέχρι την Άνοιξη αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες τρεις συναντήσεις που θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.
Πληροφορίες: Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα, 210 8941450.







