Food & Wine Pairings κάθε Πέμπτη στο Matsuhisa
Dimitris Poupalos Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου αποκτούν ενδιαφέρον με τα Food & Wine Pairings που διοργανώνει το Matsuhisa Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Ξεκίνησαν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και συνεχίζονται κάθε Πέμπτη για έξι εβδομάδες, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μαζί με το Winter Omakase Menu, ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού 6 αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, τα κρασιά αγαπημένων σας παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα στην ίδια τιμή των 55€.
Σήμερα στο Matsuhisa θα βρίσκεται το κτήμα Αντωνόπουλου και έχει επιλέξει τέσσερα από τα εκλεκτά κρασιά του, μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah.

Στο μενού θα βρείτε Salmon Sashimi (γλυκιά και καυτερή miso paste, sesame oil, spring onion), Goma Inaniwa Salad (με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake), Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), Black Cod Kadaifi (ginger, yuzu miso και καταΐφι) και Lamb Hoba (σέλα από αρνί ελληνικό με teriyaki, rosemary, πίκλα wasabi) μεταξύ άλλων.
Πέραν, όμως, της γευστικής απόλαυσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος για να συνομιλήσετε και να μυηθείτε στα μυστικά του κρασιού.
Μια καλή ευκαιρία να κατεβούμε στα νότια, για υπέροχες γεύσεις και καλό κρασί.
Πληροφορίες: Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8960510, ώρες λειτουργίας: Τετάρτη–Πέμπτη 19:30-00:30, Παρασκευή 19:30-1:00, Σάββατο 14:30-1:00, Κυριακή 14:30-22:00, Δευτέρα και Τρίτη: κλειστά, www.matsuhisaathens.com, https://www.facebook.com/MatsuhisaAthens







