Μενού γεμάτο με μεσογειακό ταμπεραμέντο στo Breeder Feeder

menou-gemato-me-mesogeiako-tamperamento-sto-breeder-feeder

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το εστιατόριο της γκαλερί The Breeder, Breeder Feeder παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μενού από την ομάδα Gastronomic Collectiva.

Οι ιδρυτές της γαστρονομικής ομάδας Gastronomic Collectiva είναι ο Βάσκος Inigo Ocharan και ο Ελληνο-Ιταλός Marko Rossi. Και οι δυο chef αποφοίτησαν από τη σχολή DCT International Hotel Βusiness Management School της Ελβετίας και έχουν έδρα τους την Αθήνα, ενώ στο παρελθόν έχουν εργαστεί και οι δύο σε αρκετά εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μαγειρική τεχνική που έχουν υιοθετήσει είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας τους σε επαγγελματικές κουζίνες. Προσέχουν ιδιαίτερα την ποιότητα και την φρεσκάδα των πρώτων υλών τους και προτιμούν πάντα τα εποχιακά προϊόντα.

Με τον τίτλο «Οι ψευδαισθήσεις του μεσογειακού αφρού», η ομάδα Gastronomic Collectiva παρουσιάζει στο Breeder Feeder ένα πλήρες μενού που περιλαμβάνει: Χταπόδι από την Καλαβρία με pomodori, βασιλικό και κάπαρη μαζί με σούπα minestrone, με αφρό ρυζιού και σαφράν, Ζελέ από πορτοκάλι και κανέλα, Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες, άγρια ρόκα και παντζάρια, Προφιτερόλ με αφρό βανίλιας και Μini Banoffe.

Η τιμή του μενού είναι 30 ευρώ το άτομο. Οι κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω email στο [email protected] .

Πληροφορίες: Breeder Feeder, Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527, www.thebreederfeeder.blogspot.com , http://twitter.com/#!/breederfeeder .