Το Hilton ετοιμάζει γευστικά και λαμπερά Χριστούγεννα

galaxy-bar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Προσθέστε λίγο… Hilton στο εορταστικό σας πρόγραμμα φέτος και απολαύστε υπέροχες γεύσεις και μοναδικής έμπνευσης πιάτα, γιορτάζοντας πλουσιοπάροχα. Το αξίζετε!

Αν οι γιορτές φέτος δεν προβλέπεται να σας βρουν σε κάποιο μακρινό, χειμερινό προορισμό, σχεδιάστε μια διαφορετική «απόδραση» μέχρι το κέντρο της Αθήνας και χαρίστε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα υπέροχο, γιορτινό γεύμα που υπόσχεται να σας ταξιδέψει γευστικά.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό προσφέρει έναν υπέροχο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική, πακέτο ποτών, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy Bar (105 ευρώ/άτομο), ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο μενού του Βυζαντινού διαθέτει μοναδικής έμπνευσης πιάτα που θ’ απολαύσετε συνοδεία ζωντανής μουσικής (μενού 6 πιάτων, με πακέτο ποτών, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy bar, με 135 ευρώ/άτομο).

Την Ημέρα των Χριστουγέννων, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με εντυπωσιακό μπουφέ, ζωντανή μουσική, ανιματέρ και χριστουγεννιάτικες κατασκευές Origami για τα παιδιά από τη μοναδική instructor της τέχνης του Origami στην Ελλάδα, Μυρτώ Δημητρίου, με 105 ευρώ/άτομο. Το βράδυ σερβίρεται χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Βυζαντινό από τον μπουφέ, με 49 ευρώ το άτομο.

Όσοι θέλουν λίγο παραπάνω glamour, μπορούν να ανέβουν ως το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, όπου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θ’ απολαύσουν gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Την πρώτη νύχτα του χρόνου, μετά το δείπνο σας, ετοιμαστείτε για χορό μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου.

Το ξημέρωμα του 2016 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το περίφημο πρωτοχρονιάτικο πρωινό. Το πρώτο μεσημεριανό του χρόνου περιλαμβάνει και πάλι, εκτός από υπέροχες γεύσεις από τον μπουφέ και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά, πακέτο ποτών και δωρεάν πάρκινγκ με 105 ευρώ το άτομο.

Κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας και τους δικούς σας φέτος και αρχίστε να οργανώνετε τις εορταστικές ημέρες από νωρίς, κάνοντας μια στροφή προς την πολυτέλεια και απολαμβάνοντας λαμπερές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα τραπέζι γεύσεων που θα «κλείσει» -και θα «ανοίξει»- τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Πληροφορίες: Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46Αθήνα, 2107281351, www.hiltonathens.gr