Πάμε για μανιτάρια στο Chefi;

chefi
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Οι λάτρεις των μανιταριών αφήστε τα... καλάθια σας στην άκρη και βάλτε μπρος για Χαλάνδρι. Στο εστιατόριο Chefi θα βρείτε ένα μενού που «παίζει» με αυτά, μόνο για δύο Τετάρτες.

Τα μανιτάρια είτε τα λατρεύεις, είτε τα μισείς. Όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, ας φροντίσουν να αφήσουν τις Τετάρτες 13 και 20 Ιανουαρίου ελεύθερες, προκειμένου να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο μενού στο Chefi, με πρωταγωνιστή –μαντέψτε- τα μανιτάρια.

Τα παιχνιδιάρικα porcini, το ανερχόμενο portobello και η ακριβοθώρητη τρούφα σας ετοιμάζουν μια ακόμη γευστική εμπειρία, μέσα από τις δημιουργίες του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, με 30 ευρώ το άτομο.

Στο μενού θα βρείτε cappuccino μανιταριών (μπουκιά porcini, γιαούρτι ταντούρι), γιουβέτσι μανιταριών (ελαφριά κρέμα, κροκάν πανσέτας, θυμάρι), portobello burger (μους αβοκάντο, horseradish, μαρμελάδα παντζάρι), μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο (μαυροδάφνη, πολέντα, πατέ καπνιστής μελιτζάνας, κολοκύθα) και για επιδόρπιο fondant σοκολάτα-εσπρέσο (ζεστή καραμέλα, λευκή σοκολάτα με άρωμα τρούφας, παγωτό βανίλια).

Φροντίστε να κάνετε κράτηση, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και καλό σας γευστικό ταξίδι στον κόσμο των μανιταριών!

Πληροφορίες: Chefi The Restaurant, Περικλέους 31 (20 μέτρα από την Παπανικολή), Χαλάνδρι, 210 6815774, 13 και 20/1 20:00-24:00, http://www.chefi.gr