Ο περουβιανός σεφ Jorge Muñoz καταφτάνει στο Nikkei

nikkei Photo: Panagiotis Smirniotis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ζήστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία για δύο ημέρες στο περουβιανό εστιατόριο της Αθήνας, Nikkei, το οποίο θα φιλοξενήσει τον σεφ Jorge Muñoz από το Pakta της Βαρκελώνης.

Για μόλις 2 ημέρες, στις 17 και 18 Ιανουαρίου, 140 άτομα θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο Nikkei, το περουβιανό εστιατόριο με ιαπωνικές αναφορές που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

Το Nikkei, που άνοιξε το φθινόπωρο στο Κολωνάκι φέρνοντάς μας την τάση της περουβιανής κουζίνας στο πιάτο, ετοιμάζει ένα διήμερο με Περού και Ιαπωνία μαζί, μέσα από ένα μενού που θα αποτελείται από 10 πιάτα και 2 tailor made cocktails με την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα. Ο καλεσμένος σεφ που θα βάλει το… χεράκι του σε όλα αυτά είναι ο Jorge Muñoz, Head Chef του φημισμένου εστιατορίου Pakta των αδερφών Adria στη Βαρκελώνη, ο οποίος θα έχει μαζί του τον σεφ Mario Perez του «41 Grados experience», επίσης της Βαρκελώνης.

Ο Jorge Muñoz, ο Mario Perez, μαζί με τον σεφ του Nikkei, Θάνο Στασινό, θα φτιάξουν δημιουργίες ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά κι αυτό που μας περιμένει είναι πιάτα, όπως Tradito σκουμπρί με yuzu kosho sauce, ceviche με ισπανική corvina, ceviche λαυράκι με μανιτάρια porcon infusion, T-bone αρνιού μαρινέ με μέλι και miso σερβιρισμένο με plantains και αλάτι wasabi και πολλές άλλες γαστρονομικά ενδιαφέρουσες γεύσεις.

Κάντε κράτηση για να εξασφαλίσετε μια θέση στο γευστικό παράδεισο των δύο αυτών ημερών και καλή σας όρεξη!

Πληροφορίες: Nikkei, Λεβέντη 3, Κολωνάκι, 210 7239366, στι1 17&18/1, κόστος: 60 ευρώ το άτομο, https://www.facebook.com/events/1097783813589092/