Ελκυστικό μενού με εκλεκτές οινικές προτάσεις στο Aλσος Παπάγου

elkustiko-menou-me-eklektes-oinikes-protaseis-sto-alsos-papagou

ΤΡΙΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Νέες προτάσεις εστιατορίων με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές μαζί με βραβευμένους οίνους ετοιμάζει η οινοποιία Tsantali για τον μήνα Δεκέμβριο.

Η ατζέντα του WINEnot? από τηv οινοποιία Tsantali συνεχίζει δυναμικά και παρουσιάζει νέες προτάσεις για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου. Ένας ξεχωριστός συνδυασμός φαγητού και δημοφιλών οίνων προσφέρεται σε όσους αναζητούν έξοδο γνωρίζοντας από την αρχή τον τελικό λογαριασμό.

Ο μήνας Δεκέμβριος ξεκινάει με το εστιατόριο Piu Verde, στο Άλσος Παπάγου από τις 29 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, μέσα στο πράσινο, όπου η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του chef Χρήστου Τζιέρα συνδυάζεται αρμονικά με τους πολυβραβευμένους οίνους Kanenas, υπογράφοντας μια απολαυστική βραδιά.

Το μενού της βραδιάς προβλέπει Σούπα κολοκύθας με αφρό ανθότυρου, Ριζότο με καπνιστή πανσέτα, κολοκυθάκια & chips παρμεζάνας, Τραγανά σαλατικά με ρόδια, πεκορίνο & καπαρόφυλλα, Φιλέτο κοτόπουλου με κρέμα φασκόμηλου & μανιτάρια και Ιταλική πανακότα με καραμέλα. Όλα αυτά στην τιμή των 25€ το άτομο μαζί με μία φιάλη ανά 2 άτομα λευκό ή ερυθρό κρασί Kanenas.

Η δεύτερη πρόταση του μήνα από το WINEnot? προβλέπεται για τις 13-15 Δεκεμβρίου, στο εστιατόριο Ιστιοπλοϊκός.

Πληροφορίες: Piu Verde, Στρατ. Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, Άλσος Παπάγου, 210 6546185.