Οι νέες, euroriental γεύσεις του Rakkan μάς καλούν στην Κηφισιά
Ο βραβευμένος σεφ, Naruse Fumiaki, και ο Chef de cuisine, Γιάννης Σιμοτάς, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κερδισμένοι δεν είναι άλλοι από τους… εραστές της fusion κουζίνας.
Τεχνικές και συνταγές από την Ευρώπη και την Ιαπωνία έρχονται να δημιουργήσουν μια νέα, euroriental προσέγγιση στα πιάτα του Rakkan fusion Japanese bar restaurant, όπου η δημιουργική, fusion κουζίνα αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο.
Ο βραβευμένος σεφ του Rakkan, Naruse Fumiaki, σε συνεργασία με τον Chef de cuisine, Γιάννη Σιμοτά, παρουσιάζουν νέες γεύσεις με στόχο να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των εραστών της ιαπωνικής κουζίνας και να προσφέρουν νέες απολαύσεις στους φίλους του κοσμοπολίτικου bar restaurant.
Γευστική δημιουργικότητα, ευφάνταστη παρουσία και προσαρμογή στην εποχή είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά των νέων προτάσεων του Rakkan, το οποίο έχει πολλά να προτείνει, τόσο σε μεσημεριανό, όσο και σε βραδινό μενού.

Ανακαλύψτε τα: Crispy Duck Salad (ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με τραγανή πάπια και σάλτσα από πορτοκάλι με λάδι σουσαμιού), Rock Chicken (μπουκιές κοτόπουλου με δύο διαφορετικές σάλτσες Chilli Miso και μέλι, μουστάρδα και Yuzu), Sweet Quail (φιλέτο ορτυκιού σε σάλτσα Yuanzi και τσιπς πράσου), Spicy Calamari (καλαμάρι σε κρούστα καταϊφιού με ανθό αλατιού και Shichimi Togarashi), Crispy Duck (τραγανό φιλέτο πάπιας με σάλτσα Yuanzi), Nagoya Cotolet (κοτολέτα από μοσχάρι γάλακτος και σάλτσα Miso με ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά).
Κι αν θέλετε να συνδυάζετε και τη διασκέδαση στην έξοδό σας, το Rakkan Bar Restaurant, ως ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός της Αθήνας, σας καλεί στα Rakkan Signature Nights υπό τους ήχους house και disco και με επικεφαλής Bar Manager, τον Απόστολο Τσατσίρα και τα signature cocktails του. Nihon, Pop Porn, Black Rubus, Cure, Kyoto, Camelia, Geisha’s Mystery, όλα εμπνευσμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ενώ ταυτόχρονα η πλέον ενημερωμένη κάβα των βορείων προαστίων διαθέτει premium επιλογές από βραβευμένα ποτά σε ποτήρι όπως whiskey: Taketsuru Nikka 17 years, Japanese pure malt (Awarded top blended malt 2014), Hibiki 17, Japanese handcrafted blended, Hakushu 12, Japanese single malt, ρούμι: Diplomatico Ambassador, Finished in Pedro Ximenez barrels, Ron Zacapa Xo, Grand Solera finished in congnac casks, Ryoma, aged 7 years in oak cask αλλά και sake: Kubota, Shochu.

Από το μεσημέρι, με new a la carte entries και νέες, friendly for all τιμές, μέχρι το βράδυ, το Rakkan συνδυάζει την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, προσφέρει διασκέδαση και κοκτέιλ και φυσικά φουλ αισιοδοξία! Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι Rakkan στα ιαπωνικά σημαίνει ακριβώς αυτό!
Πληροφορίες: Rakkan Bar Restaurant, Κηφισίας 238-240, Κηφισιά, 210 08087941, ανοιχτό καθημερινά 12.00-01.00, Facebook Page.







