Το Καράβι του Sofitel Athens Airport βάζει πλώρη για ταξίδι υψηλής γαλλικής γαστρονομίας

karabi-estiatorio-sofitel
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Οι γεύσεις της λατρεμένης γαλλικής κουζίνας θα «ξεδιπλωθούν» στις 21 Μαρτίου σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα μας πάει το εστιατόριο Καράβι του Sofitel Athens Airport, στο πλαίσιο του εγχειρήματος Goût de/Good France.

Ένα ξεχωριστό δείπνο θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου, με το εστιατόριο Καράβι του Sofitel Athens Airport να ταξιδεύει τους «επιβάτες» του σε μαγικούς γαστρονομικούς προορισμούς της γαλλικής κουζίνας, με ειδικά διαμορφωμένο μενού από τον chef Θεοφάνη Στάθη.

Αφορμή αποτελεί για 2η χρονιά το εγχείρημα Goût de/Good France, μία πρωτοβουλία του Alain Ducasse και του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς ανάπτυξης, για την προώθηση της τέχνης του ζην αλά γαλλικά, των τοπικών προϊόντων καθώς και του προορισμού «Γαλλία», που διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τιμώντας την αριστεία της γαλλικής κουζίνας παράλληλα με την αξία της συλλογικότητας, το Καράβι του Sofitel Athens Airport συμμετέχει μαζί με περισσότερα από 1.500 εστιατόρια σε 5 ηπείρους στο εγχείρημα και ετοιμάζεται γι’ αυτό το γευστικό ταξίδι, που αναμένεται ιδιαιτέρως νόστιμο.

Sofitel fb page

Το μενού θα είναι βασισμένο σε μια κουζίνα με λιγότερα λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι, και θα συνδυάζει την αρμονία μεταξύ καλού φαγητού και περιβάλλοντος, ενώ καθένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν καλείται να καταβάλει 5% των πωλήσεων σε μια εγχώρια ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και του περιβάλλοντος.

Αν τα οικονομικά δεν σας βγάζουν για Γαλλία, τουλάχιστον γευτείτε την αυθεντική γαλλική κουζίνα στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Goût de/Good France και μπείτε στο Καράβι των γεύσεων του Sofitel.

Πληροφορίες: Εστιατόριο Καράβι, Sofitel Athens Airport, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Σπάτα, 210 3544920, στις 21/3, http://sofitel.mitsishotels.com/el/restaurants-bars/karavi-restaurant