Ιταλικός αέρας φυσά στο Chefi για 2 ημέρες

chefi
ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το Chefi αφιερώνει την Τετάρτη 16/3 και την Τρίτη 22/3 στην ιταλική κουζίνα, συνεχίζοντας να δημιουργεί και να εκπλήσσει.

Η ιταλική κουζίνα είναι μια κουζίνα με πολλούς λάτρεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και το Chefi βάζει μπρος για Ιταλία για 2 ημέρες (Τετάρτη 16/3 και Τρίτη 22/3), με στόχο να μας κάνει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τις πίτσες και να δοκιμάσουμε άλλες εκλεπτυσμένες ιταλικές γεύσεις.

Συγκεκριμένα, το μενού αυτές τις 2 ημέρες περιλαμβάνει: Φοκάτσια, μοτσαρέλα di bufala, λιαστή ντομάτα, πέστο βασιλικού, Καρπάτσιο μόσχου tonnato, σαλάτα ρούκολα, παλαιωμένο βαλσάμικο Μόντενας, Λιγκουίνι vongole, peperocino, pomodori, Ριζότο Milanese, flakes παρμεζάνας, προσούτο, Osso buco, καρμπονάρα μανιταριών, πολέντα, σως Μαρσάλα, γκρεμολάτα και για επιδόρπιο Τιραμισού και πανακότα Chefi style, ganache Amaretto, coulis φράουλας.

Το πλήρες ιταλικό γεύμα θα προσφέρεται από τις 20.00 έως τα μεσάνυχτα με 30 ευρώ το άτομο κι αν θέλετε να το απολαύσετε οπωσδήποτε, κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες: Chefi The Restaurant, Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6815774, στις 16/3 και 22/3 στις 20.00, www.chefi.gr.