Στα λημέρια της Φωκίωνος Νέγρη τα Street Food and Tunes

street-food-tunes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο Μάρτιος θα τελειώσει σίγουρα γευστικά και διασκεδαστικά, σε ένα από τα πιο street σημεία της Αθήνας, με το επόμενο Street Food and Tunes.

Η Φωκίωνος Νέγρη είναι ένας πεζόδρομος στην Αθήνα που λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος. Αποτέλεσε τόπο συνάθροισης καλλιτεχνών και λογίων και αγαπημένο μέρος για ραντεβού και ξεφαντώματα από παρέες. Στις 29 Μαρτίου θα φιλοξενήσει άλλο ένα ξεφάντωμα, αυτό των Street Food and Tunes του deBόp, τα οποία μας καλούν να ξαναγνωριστούμε με το πιο όμορφο σημείο της αρχοντικής Κυψέλης και να αναβιώσουμε το ένδοξο παρελθόν της.

Τόπος συνάντησης θα είναι ο φιλόξενος χώρος του Ορφέα, στο 25 της Φωκίωνος Νέγρη, που αποτελεί ιδιοκτησία μίας οικογένειας με μακρά ιστορία στη νυχτερινή ζωή της περιοχής. Εκεί, το ξύλινο deck του θα γεμίσει πολυπολιτισμικές μυρωδιές, γεύσεις και μουσικές που θα σας τρέψουν σε χορό!

Ο αγαπημένος μας σεφ, Βασίλης Σπόρος, μας προτείνει αυτή τη φορά να δοκιμάσουμε, εκτός από τα δύο all mexican classics που γευτήκαμε στο Χαλάνδρι, το Bánh mì, ένα street πιάτο με ρίζες στο Βιετνάμ και τη Γαλλία, που οι απόδημοι Ασιάτες εξέλιξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά trends ανά τον κόσμο!

Συγκεκριμένα;

Bahn Mi: Γαλλική μπαγκέτα με χοιρινό μπούτι ζουλιέν με gochujang, γλυκόξινη mayo, χειροποίητο πατέ κοτόπουλου, πίκλες από καρότο και ρέβα, φρέσκο κόλιανδρο και flakes αγγουριού €5,90

Pepito Torta: Ψωμί τσιαπάτα, pickled jalapeños, κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με μαρινάδα από αχλάδι και σάλτσα σόγιας, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans €6,40

Burrito Veggie: Pickled jalapeños, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans, τυλιγμένα σε τορτίγια από σιτάρι €5,50

Και στις μουσικές («... and Tunes») η dj Haris K. σε international fun tunes για ένα εντελώς ξεχωριστό τριτιάτικο απογευματόβραδο, με το απόλυτο street event, στο απόλυτο street περιβάλλον της Αθήνας!

Κάντε download την εφαρμογή υπηρεσιών taxi UBER και θα έχετε δώρο από το deBop.gr μέχρι €20 για την πρώτη σας μετακίνηση χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEBOPGR.

Πληροφορίες: Street Food and Tunes local @ Φωκίωνος Νέγρη, Ορφέας, Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, 29/3 από τις 19:00, https://www.facebook.com/events/486401881548139/, http://www.debop.gr/events/street-food-and-tunes-fokionos-negri-orfeas-kypseli