Το 1ο Burger Fest ετοιμάζεται…

athens-burger-fest
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Μαζί με τα σουβλάκια και την πίτσα, τα μπέργκερ αποτελούν την αγαπημένη street νοστιμιά ακόμη κι αυτών που δεν το παραδέχονται. Γιατί, λοιπόν, να μην τα γιορτάσουμε σε ένα ανοιξιάτικο φεστιβάλ;

Τα αγαπάμε, τα απολαμβάνουμε και τα καταναλώνουμε με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί να μην τα… γιορτάσουμε κιόλας; Τουλάχιστον έτσι σκέφτηκαν οι διοργανωτές του Athens Burger Fest και δημιούργησαν ένα φεστιβάλ για μπέργκερ στην Ελλάδα, που από τις 6 ως τις 8 Μαΐου θα μας κάνει να περάσουμε καλά και χορταστικά.

Αυτές τις ημέρες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ, τα πιο σημαντικά εστιατόρια από όλη την Aθήνα θα σερβίρουν τις δικές τους γευστικές προτάσεις για μπέργκερ, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο ιστορικό χώρο 4000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το γαστρονομικό γεγονός θα πλαισιωθεί από ολοήμερο πρόγραμμα συναυλιών και happenings.

Το Athens Burger Fest είναι το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αφιερωμένο στο μπέργκερ και τις μοναδικές γεύσεις του θα απογειώσουν τα DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, τα ολοήμερα happenings και βέβαια το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου Μπέργκερ της Αθήνας, που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Κάτι μας λέει ότι ο Μάιος θα ξεκινήσει καλά -και γευστικά!

Δηλώσεις συμμετοχής/πληροφορίες: 2114099961 / 6973870735, παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Πειραιώς & Ερμού), Παρασκευή 18:00 - 01:00, Σαββάτο 12:00 - 01:00, Κυριακή 12:00 - 23:00, είσοδος: 5 ευρώ (με μπύρα/αναψυκτικό), ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών, http://burgerfest.gr/