Πρωτότυπα tapas από τον Χριστόφορο Πέσκια

prototupa-tapas-apo-ton-xristoforo-peskia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ο πληθωρικός chef Χριστόφορος Πέσκιας προσδίδει «γαστρονομικό ενδιαφέρον» στα μεσημέρια και προτείνει 10 ευφάνταστα μικρά πιάτα στη φιλοσοφία των tapas στους πελάτες του πBox Eatery στο Κολωνάκι.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας δημιούργησε μια σειρά από 10 μικρά πιάτα -βασισμένα στη φιλοσοφία των ισπανικών tapas- τα οποία «συνδύασε» και προτείνει κάθε μεσημέρι με τέσσερις εξαιρετικές προτάσεις από τον ισπανικό αμπελώνα και δύο μπύρες, δίνοντας στο κοινό μια πρώτης τάξεως αφορμή για επίσκεψη στο πBox της οδού Χάρητος.

Ο chef που αγαπάει την ελληνική κουζίνα και ενσωματώνει δημιουργικά τις κάθε είδους επιρροές του, διάλεξε νόστιμες, αγαπητές σε όλους γεύσεις και υλικά, όπως φτερούγες από κοτόπουλο, σουβλάκι αλλά και γαύρο και έφτιαξε 10 γευστικά και πρωτότυπα πιάτα.

Δοκιμάστε το σουβλάκι από πανσέτα με virtual bacon, τη δροσερή ceviche γαρίδας, τα αρωματικά κολοκυθάκια στραπατσάδα με petit candal, τα τραγανά πιτάκια με σπετσοφάι ή τη Ρώσικη σαλάτα της Σεβίλλης και απολαύστε μαζί ένα ποτήρι Pedro Ximenes ή μια παγωμένη cerveza (μπίρα) από τη Βαρκελώνη, με 5 ευρώ για κάθε πιάτο και 5 ευρώ για κάθε ποτήρι κρασί ή μπύρα.

Πληροφορίες: πBOX Eatery, Χάρητος 22, Κολωνάκι, 210 7298556.