«Ας μιλήσουμε για μπίρα!»: το ιδανικό σεμινάριο για τους λάτρεις της
Αν έπρεπε να κάνετε ένα σεμινάριο αυτή την εποχή, τι θα διαλέγατε; Εμείς πάντως σίγουρα κάτι δροσερό, όπως αυτό που θα μας μάθει περισσότερα για την αγαπημένη μας μπίρα.
Αυτή την Πέμπτη 19/5 το σεμινάριο του Γιάννη Χανιώτη με θέμα την μπίρα, θα είναι από τα πιο απολαυστικά και δροσερά της εποχής, για όσους (επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις) θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να γνωρίσουν κι άλλους ανθρώπους με… κοινή λατρεία.
Οι θεματικές του σεμιναρίου είναι 4 και περιλαμβάνουν την ιστορία της μπίρας, την παραγωγική διαδικασία, τις κατηγορίες–τύπους μπίρας και την ελληνική μικροζυθοποιία. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση, καθώς και το καλύτερο κομμάτι για πολλούς: δοκιμή προϊόντων.
Ο Γιάννης Χανιώτης είναι τεχνολόγος τροφίμων, στέλεχος πωλήσεων για 15 χρόνια σε βιομηχανία ζύθου, εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της Kirki Beer (με τα brands kirki και pikri).
Info
Χώρος: Δέντρο, 1ος όροφος Loukoumi #10, πλ. Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι.
Πέμπτη 19/5 και ώρες 18:00 – 20:00
Συμβολική συμμετοχή: 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν σε περιβαλλοντική ομάδα.
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected] με θέμα «σεμινάριο μπίρας» και με τα στοιχεία επικοινωνίας.







