Τι λέει το αγαπημένο σας τυρί για την προσωπικότητά σας;

tsentar

Τριμμένο ή όχι, το τσένταρ πάει (σχεδόν) με όλα

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το αγαπημένο σας τυρί, ανάμεσα σε τόσα λαχταριστά είδη. Αν το κάνετε, όμως, θα δείτε τι σημαίνει η επιλογή σας για την προσωπικότητά σας. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι οι γεύσεις που επιλέγουμε και ο τρόπος που τρώμε, λένε πολλά για εμάς, σύμφωνα με κάποιους ειδικούς.

Τσένταρ: είστε παραδοσιακοί
Αν σας αρέσει η δυνατή γεύση του τσένταρ, τότε μάλλον κερδίζετε περισσότερο το σεβασμό των άλλων. Η δημοτικότητά σας είναι μεταδοτική και τα πάτε καλά με όλους, ενώ συμπεριλαμβάνεστε και στα περισσότερα social events. Λίγο τσένταρ, άλλωστε, μπορεί να το ταιριάξετε με όλα, από φρούτα, μέχρι μπέργκερ.

Απαλή μοτσαρέλα για... καλόβολα γούστα

Μοτσαρέλα: είστε καλόβολοι
Αν απολαμβάνετε κάτι μαλακό και γαλακτώδες, όπως η μοτσαρέλα, τότε ίσως είστε από τους ανθρώπους που προσαρμόζονται εύκολα και ακολουθούν το ρεύμα. Δεν αγχώνεστε για μικροπράγματα και ζείτε τη ζωή απλά, ψάχνοντας τη χαρά σε μικρές απολαύσεις –όπως το φαγητό. Είστε χαλαροί άνθρωποι, με αισιόδοξη ματιά.

Παρμεζάνα: είστε τελειομανείς
Αν το γούστο σας τείνει προς παρμεζάνα, εκτιμάτε την αρμονία και το πώς εμπλουτίζει το φαγητό και τη γεύση σας. Πολλοί μπορεί να σας θεωρούν δυναμικούς και ισχυρογνώμονες, ενώ ταυτόχρονα είστε οργανωτικοί και τα πηγαίνετε καλά στο να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε.

Η φέτα φέρνει... ενθουσιασμό!

Φέτα: είστε ενθουσιώδεις
Όπως ακριβώς η φέτα δίνει το κάτι παραπάνω στο φαγητό, έτσι κι εσείς ζείτε τη ζωή σας γεμάτοι ενθουσιασμό και μοναδικότητα, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Σας αρέσει να είστε στο κέντρο της προσοχής και δεν αγχώνεστε για τη γνώμη των άλλων. Μερικές φορές είστε τόσο αντισυμβατικοί στα γούστα σας, που μπορεί να εκπλήσσετε τους υπόλοιπους.

Κατσικίσιο τυρί: είστε φιλικοί και υποστηρικτικοί
Αν το κατσικίσιο τυρί είναι πρώτο στις επιλογές σας, τότε πιθανότατα να είστε άτομο γενναιόδωρο, που μπορεί να βασιστεί κάποιος επάνω του. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί αναζητούν την υποστήριξή σας κι εσείς προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε.

Αν σας αρέσει το ελβετικό τυρί, μήπως είστε λίγο... πειραχτήρια;

Ελβετικό τυρί: είστε αυθεντικοί
Είστε περιπετειώδες πνεύμα, σας αρέσουν οι προκλήσεις και ενθουσιάζεστε εύκολα. Συχνά μπορεί να είστε λίγο… πειραχτήρια, η προσωπικότητά σας, όμως, βγαίνει αληθινή και διασκεδαστική προς τον κόσμο.

Μπρι: είστε εκλεπτυσμένοι
Όσοι έχουν το μπρι ως κορυφαίο τυρί, τότε σίγουρα τους χαρακτηρίζει κομψότητα. Ανεξαρτήτως της κατάστασης, ξέρουν πώς να φερθούν και προτιμούν να πηγαίνουν βήμα-βήμα και να απολαμβάνουν τη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι.

Ιδιαίτερη γεύση για ιδιαίτερες προσωπικότητες

Blue cheese: είστε ασυνήθιστοι
Έχετε ιδιαίτερη προσωπικότητα, όπως ακριβώς και η γεύση του blue cheese που ξεφεύγει από τα κλασικά. Ασκείτε επιρροή στους άλλους, είστε ενημερωμένοι και συχνά οι άλλοι ζητούν τη γνώμη σας.