Το καλοκαίρι προβλέπεται γευστικό και ενδιαφέρον στην Cava Vegera

krasi

Κρασί από ελληνικές περιοχές και ποικιλίες, όπως και φίνα αποστάγματα σας περιμένουν στην Cava Vegera

ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Στην Cava Vegera το κρασί μπορεί να πρωταγωνιστεί, αλλά πάντα συνοδεύεται είτε από ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα, είτε από live μουσικές βραδιές.

Και αυτό το καλοκαίρι, η Cava Vegera στη Βούλα παρουσιάζει νέα γευστικά concept πάντα σε συνδυασμό με τα πιο ιδιαίτερα κρασιά, jazz μουσικές και μοναδικές live βραδιές! Στο κέντρο της Βούλας, η Cava Vegera δίνει ζωή στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου, μέσα από την πιο ενημερωμένη και πλήρη κάβα της Αθήνας.

Προσφέροντας προσιτές επιλογές τόσο σε κρασί, ποτό και delicatessen, όσο και σε γευστικά πιάτα, που προετοιμάζονται την στιγμή που τα παραγγέλνετε, έχετε την δυνατότητα να κάνετε επιλεγμένες και οικονομικές αγορές στο τμήμα της λιανικής και να έχετε μοναδικές γευστικές απολαύσεις στο Wine Bar της Cava Vegera, που φτιάχτηκε με μεράκι για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο! Γεύσεις απλές -ωστόσο πλούσιες- εμπνευσμένες από την ελληνική μας παράδοση, αλλά και από την διεθνή κουζίνα, σας προσφέρουν πάντα μοναδικές εμπειρίες.

Η Βούλα έχει το δικό της στέκι για καλό κρασί

Σε έναν ολόκληρο όροφο 140 τ.μ., θα βρει κανείς πάνω από 1000 ετικέτες σε ελληνικό και ξένο αμπελώνα, καθώς και επιλεγμένα ποτά. Οι Magnum φιάλες σε κρασιά, αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες, αποτελούν μία ακόμη αποκλειστικότητα της Cava Vegera. Μοναδικές δημιουργίες με γούστο και ιδιαίτερους συνδυασμούς προϊόντων, συνθέτουν δώρα, υψηλής αισθητικής. Με παραδόσεις δώρων και προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι πελάτες στην Cava Vegera, την έχουν σαν νούμερο 1 επιλογή, επί σειρά ετών.

Δροσερές νοστιμιές ό,τι πρέπει για καλοκαίρι

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών σε κρασί, αλλά και φίνα αποστάγματα, για να παντρέψετε ιδανικά το φαγητό σας, η Cava Vegera, αποτελεί πλέον αγαπημένο προορισμό για την έξοδο των Αθηναίων από όλες της περιοχές της πόλης. Ο φιλόξενος χώρος, οι τακτικές γευστικές δοκιμές από Έλληνες και ξένους οινοπαραγωγούς, το μενού με επιλεγμένες πρώτες ύλες  και τα μοναδικά μουσικά ακούσματα, καθιστούν αδιαμφισβήτητα την Cava Vegera ως μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες προτάσεις εξόδου και αγορών.

Η γνώση, το μεράκι και η αγάπη του ιδιοκτήτη για το κρασί, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα και καθιστούν εδώ και χρόνια την Cava Vegera την πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις όσων αγαπούν το κρασί.

Τώρα που το καλοκαίρι μας στέλνει ούτως ή άλλως νότια, μια βόλτα στη Βούλα και την Cava Vegera αξίζει για να πιούμε στην υγειά μας!

Info
Cava Vegera
Βασιλέως Παύλου 61, Βούλα
2110125700