Τα Street Food and Tunes local πάνε Πειραιά

gua-bao-taibaneziko-street-food

Το περίφημο ταϊβανέζικο Gua Bao

ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Αυτή την Πέμπτη, τα Street Food and Tunes του deBop.gr κατεβαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά για ένα σπέσιαλ event με street γεύσεις και ατμόσφαιρα.

Στην οδό Φίλωνος της ιστορικής περιοχής της Τρούμπας θα βρεθούν αυτή την Πέμπτη 16/6 από τις 19.00 τα Street Food and Tunes, για να φέρουν λαχταριστές street γεύσεις και μουσικές στην πιο αυθεντική γειτονιά του λιμανιού.

Στους δρόμους που πριν από μερικές δεκαετίες φιλοξενούσαν μονάχα καμπαρέ και οίκους ανοχής, αποτελώντας hot spot για κάθε εθνικότητας ναύτες, εκεί όπου ξεκίνησε το «αττικό» ρεμπέτικο και γυρίστηκαν ταινίες όπως το «Ποτέ την Κυριακή», τα «Κόκκινα Φανάρια» και η «Λόλα», εκεί έχουν αρχίσει να ξεπηδούν νέα μαγαζιά επαναπροσδιορίζοντάς την ως πολιτιστικό must!

Εκεί, στο Troubar, στο μαγαζί που 3 φίλοι κινηματογραφιστές έφτιαξαν με πολύ μεράκι πριν από 1,5 περίπου χρόνο και το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις απ’ άκρη σ΄άκρη της πόλης μας, τα Street Food and Tunes θα φέρουν 3 από τα πιο δημοφιλή street πιάτα του πλανήτη, όλα με την υπογραφή του chef Βασίλη Σπόρου.

Όλα αυτά προφανώς συνοδεία των κατάλληλων tunes (γιατί γιορτή χωρίς μουσική ποτέ κανείς δεν είδε!). Εκεί λοιπόν και σε πλήρη συνάφεια με το μενού, αναμένετε ένα πολυεθνικό mixer από ασιάτικες μελωδιές μπλεγμένες με ξεσηκωτικά soul, funk και jazzy tunes μπλεγμένα με rhythms από τα έγκατα των πιο φημισμένων freestyle dancefloors της καλής Αμερικής με τον Μιχάλη Χρήστου στα decks, αλλά και ένα ξεσηκωτικό live με τον MC Yinka και τους Mojosphere, που θα μπλέξουν τη hip hop φιλοσοφία αναπάντεχα με τις μελωδίες του κόντραμπάσο και της κιθάρας!

Αναλυτικά το μενού:
GUA BAO - Taiwanese pork belly sliders: ψωμάκια στον ατμό, γεμιστά με χοιρινή πανσέτα σιγοβρασμένη σε σόγια, hoisin sauce, ψημένα φυστίκια, φρέσκο κόλιανδρο και chili – €6,40
PEPITO TORTA - Ψωμί τσιαπάτα, pickled jalapeños, κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με μαρινάδα από αχλάδι και σάλτσα σόγιας, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans - €6,40 
MEATLOAF SANDWICH - Ψωμί burger bun, ρολό κιμά με γλάσο από ketchup και dressing με μαγιονέζα και sriracha, τομάτα και iceberg - €5,90

Τα παραπάνω, συνοδεύονται ιδανικά με Jack Honey Smash (Jack Daniel’s Honey, lime, φλούδες πορτοκάλι) ή Velvet Elvis (Jack Daniel’s No7, Chambord, σιρόπι ζάχαρης, sprite, orange & chocolate bitters) κι όπως σε κάθε διοργάνωση παρέα με το Jack Daniels, έτσι κι εδώ, όσοι απολαύσουν τα προτεινόμενα cocktails, μπαίνουν σε κλήρωση για ένα bbq και μία ηλεκτρική κιθάρα Jack Daniels!

Κάντε download την εφαρμογή υπηρεσιών taxi UBER και θα έχετε δώρο από το deBop.gr μέχρι €20 για την πρώτη σας μετακίνηση χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEBOPGR.

Info
Street Food and Tunes local στον Πειραιά
Troubar, Φίλωνος 131, Πειραιάς
Πέμπτη 16 Ιουνίου, από τις 19:00