Πάρτε μια γεύση από ελληνικό βασιλικό πρωινό

otto-breakfast

Όλες οι νοστιμιές του ελληνικού πρωινού μαζεμένες και... λιγουρευτές

ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το πρωινό λένε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και όσο πιο ολοκληρωμένο είναι, τόσο περισσότερη ενέργεια θα έχουμε μέσα στη μέρα. Το Otto φαίνεται να το ξέρει καλά αυτό, γι’ αυτό και προσφέρει το πιο πλούσιο ελληνικό πρωινό που έχετε απολαύσει ποτέ.

Πριν από μερικές ημέρες επισκεφτήκαμε το Otto για δείπνο, απολαμβάνοντας τον προσεγμένο χώρο και φαγητό του, εμπνευσμένης ελληνικής κουζίνας. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, και το πρωινό του δεν πάει πίσω.

Νοστιμότατο, με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, το Otto καθημερινά ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους σωστά και γευστικά –ή και για όσους τρώνε νωρίς το… μεσημεριανό τους- με ένα πρωινό που μόνο βασιλικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για όσους προτιμούν κάτι σε πίτσα αλά ελληνικά

Στο Ελληνικό Καλάθι Πρωινού θα βρείτε αβγά, γραβιέρα Κρήτης, γαλοπούλα, μανιτάρια, ντοματίνια, σπανακόπιτα, γιαούρτι με μέλι και καρύδια και χυμό της επιλογής σας, ενώ στο Pizza Breakfast σας περιμένει Λαδένια με καπνιστό κοτόπουλο, κρέμα από φέτα Μυτιλήνης, αβγά και ντοματίνια Σαντορίνης, Κουλούρι Θεσσαλονίκης με κρέμα από φέτα Καλαβρύτων, γαλοπούλα, φρέσκια σαλάτα και πούδρα πράσινης ελιάς, Αβγοφέτες με γραβιέρα και μπέικον ή με μέλι, κρέμα φέτας και κουκουνάρι, Καγιανάς με φρέσκια ντομάτα, σύγκλινο Μάνης και τραγανά κρουτόν και πολλές άλλες ελληνικής γεύσεις, παραδοσιακές και μη.

Συνοδέψτε το πρωινό σας με σαλέπι ζεστό ή κρύο και γευστικά smoothies και ξεκινήστε την ημέρα σας πιο χορτάτοι από ποτέ.

Info
Οtto Resto Bar
Καλαμιώτου 16-18, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι, 210 3314676
[email protected]