Sushi burger: η νέα τάση στο σούσι

sushi-burger

Μπέργκερ εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα

ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το The Sushi Bar, το πρώτο σούσι στέκι της πόλης, έχει αποδείξει επί 20 χρόνια ότι ξέρει από σούσι. Ακολουθώντας τις τάσεις και κάνοντας καινοτομίες, φέρνει τώρα μια νέα τάση στο σούσι: το σούσι μπέργκερ.

Τι θα λέγατε για ένα μπέργκερ που αντί για μπιφτέκι, ντομάτα, ψωμάκι, σος, μαρούλι, μπέικον και όλα τα καθιερωμένα υλικά, συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας, με την κλασική δομή του μπέργκερ και δίνει μια νέα fusion πρόταση;

Εκεί, λοιπόν, που η δυτική κουζίνα συναντά την ανατολίτικη, η τάση των σούσι μπέργκερ είναι εδώ, με τον τόνο και το σολομό να πρωταγωνιστούν σε παραλλαγές sashimi, teriyaki, tartar ή sheared και η γλυκιά ομελέτα να δίνει τη veggie εκδοχή. Στρώσεις από φύκια nori και wakame, ginger, αυγά χελιδονόψαρου, ανανά, αβοκάντο και άλλα φρέσκα λαχανικά συμπληρώνουν το ιδιαίτερο αυτό μπέργκερ, ενώ οι απαλές και οι spicy σος δίνουν τη δική τους νοστιμιά.

Στην κορυφή του ρυζιού δεν θα μπορούσε να λείπει το σουσάμι που ταιριάζει στο καθένα, μαύρο, με γεύση chilly ή με wasabi.

Κι όπως φαίνεται, αυτό το μπέργκερ είναι απόλυτα υγιεινό!

Διαβάστε την εμπειρία μας στο The Sushi Bar εδώ.

Info
Τhe Sushi Bar

Γ. Βλάχου 38, Νέο Ψυχικό, 210 6729333-4
Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 7524354
Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 9802111