Φρέσκες καλοκαιρινές γεύσεις και αρώματα παρελαύνουν στο SIMUL
Ένα ιδιαίτερο tartare από μοσχαρίσιο κόντρα με κρέμα wasabi και αβγό ορτυκιού
Με νέο –καλοκαιρινό- mood, νέες ημέρες και ώρες λειτουργίας και φρέσκες γεύσεις και αρώματα, το SIMUL Gastronomic Situ συμβαδίζει με την εποχή και αποκτά άλλον αέρα.
Όπως κάθε εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του, το SIMUL αλλάζει συχνά τα πιάτα του, ανάλογα με την εποχή και τις διαθέσιμες πρώτες ύλες. Έτσι, αυτό το διάστημα, εκτός του ότι προσαρμόζεται σε νέα ωράρια, εμπλουτίζει το μενού του με γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, θα βρείτε κρύα και ωμά πιάτα, όπως tartare από μοσχαρίσιο κόντρα με κρέμα wasabi, αγγούρι, σχοινόπρασο, σόγια, σουσάμι και αβγό ορτυκιού, ceviche και carpaccio από ψάρι ημέρας, αλλά και πλήθος ορεκτικών, από λαζάνι με μελάνι σουπιάς, μέχρι φρέσκο χταπόδι σχάρας και μοσχαρίσια ουρά σε μαρινάδα καντονέζα, τηγανητό νιόκι και γλυκό κρεμμύδι.

Ο όμορφος χώρος του Simul
Στα κυρίως, σας περιμένουν φρέσκα ζυμαρικά γεμιστά με άγρια μανιτάρια και σιτάκε, κόκορας κρασάτος, μάγουλα μαύρου χοίρου με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με φουντούκι και φρέσκια τρούφα, μοσχαρίσιο διάφραγμαμε φακές μπελούγκα, φρέσκο ψάρι ημέρας και άλλα λιγουρευτά.
Στα επιδόρπια, μη χάσετε τη σοκολάτα καραμέλα βατόμουρο ή το παστάκι passion fruit με crumble βρώμης, κουμαρόμελο και γάλα καρύδας. Και για τους κλασικούς… υπάρχει πάντα το millefeuille με μαριναρισμένες φράουλες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι «μυρίζει» σε όλα τα πιάτα του SIMUL Gastronomic Situ.
Info
SIMUL Gastronomic Situ
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι, 210 7224737
Δευτέρα με Σάββατο 19:00-00:00, Κυριακή κλειστά







