CTC: κλείνει τη σεζόν με τον πιο γευστικό τρόπο
photo: Panos Smirniotis Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του CTC
Ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης φτιάχνουν ειδικά για σήμερα ένα μενού από κοινού, μέσα από την κουζίνα του CTC, για το closing party του.
Το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στα Ιλίσια, ενισχύει και απογειώνει την υψηλή γαστρονομία για περισσότερο από ένα χρόνο που άνοιξε τις πόρτες του. Σήμερα, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει όσους αγάπησαν τη σπιτική αύρα του και τα εμπνευσμένα πιάτα του, για καλοκαίρι, με ένα μενού όλο νοστιμιά και δημιουργία, από 2 εκλεκτούς σεφ: τον Χριστόφορο Πέσκια και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.

Οι δύο βραβευμένοι σεφ δημιουργούν ένα μενού γευσιγνωσίας με πρωταγωνίστρια την ελληνική κουζίνα, με πιάτα και από τους δύο, μεταξύ των οποίων φιγουράρουν τα σουτζουκάκια και τα γεμιστά του Χριστόφορου Πέσκια, η χανιώτικη κρεατότουρτα σε διαφορετική βερσιόν και το σούσι σαρδέλας του Αλέξανδρου Τσιοτίνη και πολλά άλλα.
Γιορτάστε μαζί τους σήμερα το βράδυ και απολαύστε ένα καλοκαιρινό γεύμα από τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα της εποχής.
Info
CTC
Ουμπλιάνης 14 & Διοχάρους 27, Παγκράτι
210 7228812
Στις 5/7, κόστος €65 το άτομο χωρίς κρασί







