Patio: το νέο talk of the town στο Margi Hotel

patio-margi

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Patio

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Το The Margi Hotel στη Βουλιαγμένη παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο και προσεγμένο εστιατόριο Patio, προκαλώντας τους… ουρανίσκους της πόλης με την εγγύηση, για ακόμη μια φορά, του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή.

Είναι γκουρμέ, είναι καινούργιο και σίγουρα εντυπωσιάζει το νέο εστιατόριο Patio του The Margi Hotel, στον πίσω αίθριο χώρο του, υποσχόμενο βραδιές με ατμόσφαιρα και σίγουρα πολλές ιδιαίτερες γεύσεις.

Στο τιμόνι του κομψού και αισθητικά προσεγμένου Patio βρίσκεται ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος κρυβόταν πίσω και από το Baku και το Malabar του ίδιου ξενοδοχείου, αποτελώντας πλέον εγγύηση στο γαστρονομικό κομμάτι του Margi Hotel.

Στο Patio θα κλείσετε μια από τις 20 θέσεις του και θα ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε μεσογειακά γκουρμέ πιάτα, φτιαγμένα με την έμπνευση του σεφ και με φρέσκες πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου.

Στον κατάλογο θα βρείτε à la carte επιλογές, όπως και 2 degustation μενού, το “Still Life With Artichokes & Sea Urchins” με άρωμα Ελλάδας και το πιο μεσογειακό “Still Life With Avocados & Scallops”. Χτένια, αστακοί, αβγά αχινού και πολλές ακόμη εμπνεύσεις και υλικά από στεριά και θάλασσα παίρνουν θέση στο πιάτο σας, ενώ δεν λείπουν και οι wine tasting βραδιές, όπως και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις για όσους αγαπούν τη φαντασία στη γεύση.

Info
Patio, The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 19:30-23:30